Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Sistem Bu Sene Değişti.Hissedebildim.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="WebHocam, post: 254795, member: 152717"]</p><p>Mrb arkadaslar İyi günLer..</p><p>Ben İşletme 3.sınıf öğrencisiyim 2.sınıf ara sınavında pek hissetmesekde Finalde cok değişik bir sınavla karşılaştık İktisat İstatistik Ticaret Hukuku ve Muhasebe baya bir zorladı</p><p>Allah'a SÜKÜR Hepsinden düz geçtim ama beni işkillendiren su bu sene 3.sınıftayım bu sarsıcı sistem böyle devam edecekmi? Bütünlemede sınav nasıLdı ? Yada 3.sınıftada böyle bir değişim hissedildimi?...</p><p>Mesela Yönetim Kamu birde tarih hemen hemen aynı cıkıyor işin acıgı tamamına yakını .. AÖF diyor ki cıkmayacak peki buna inanalımmı böyle birşey mümkünmüdür sizce bence mümkün değil gerçeği yansıtmıyor öyle olursa bir Allah'ın Kulu Kalmaz AÖF de.... 3.sınıfta 2.sınıfın kamusuna tarihine benzeyen hep aynı cıkan dersler nelerdir.Ben gene aynı devam edceceklerine inanmak istiyorum siiznde düsünlerinizi bekliyorum </p><p></p><p><span style="color: red"><strong>Önümüzdeki ve bulundugumuz yıl ıcındeki en önemli stratejilerden birisi burda yazılanlardır kimse es geçmesin fikir alışverişi yapalım...</strong></span></p><p><span style="color: red"><strong>Saygılar İyi günLer..</strong></span></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="WebHocam, post: 254795, member: 152717"] Mrb arkadaslar İyi günLer.. Ben İşletme 3.sınıf öğrencisiyim 2.sınıf ara sınavında pek hissetmesekde Finalde cok değişik bir sınavla karşılaştık İktisat İstatistik Ticaret Hukuku ve Muhasebe baya bir zorladı Allah'a SÜKÜR Hepsinden düz geçtim ama beni işkillendiren su bu sene 3.sınıftayım bu sarsıcı sistem böyle devam edecekmi? Bütünlemede sınav nasıLdı ? Yada 3.sınıftada böyle bir değişim hissedildimi?... Mesela Yönetim Kamu birde tarih hemen hemen aynı cıkıyor işin acıgı tamamına yakını .. AÖF diyor ki cıkmayacak peki buna inanalımmı böyle birşey mümkünmüdür sizce bence mümkün değil gerçeği yansıtmıyor öyle olursa bir Allah'ın Kulu Kalmaz AÖF de.... 3.sınıfta 2.sınıfın kamusuna tarihine benzeyen hep aynı cıkan dersler nelerdir.Ben gene aynı devam edceceklerine inanmak istiyorum siiznde düsünlerinizi bekliyorum [COLOR="red"][B]Önümüzdeki ve bulundugumuz yıl ıcındeki en önemli stratejilerden birisi burda yazılanlardır kimse es geçmesin fikir alışverişi yapalım... Saygılar İyi günLer..[/B][/COLOR] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Sistem Bu Sene Değişti.Hissedebildim.