Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Sit£mizin £nl£ri =)))
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="UZMANN, post: 147705, member: 64563"]</p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">En kaale almadığım : güzelim </span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Beni en çok şaşırtan : güzelim</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Gerçek hayatı ile sitedeki lafları en uyuşmayan : güzelim</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Benden en çok nefret eden : güzelim</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yavaş yavaş uyuz olmaya başladığım : güzelim</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sitede realdeki resmini yayınlamak istediğim tek isim : güzelim</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bunun dışında beni sevmeyen herkesi içtenlikle kutluyorum, zaten zaman zaman kendini bile sevmeyen bir adamım ben..</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">hazırcevap,gral.. sizler de sağ olun..</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bir söz vardır ya amann yanlış anlamayın:</span></strong></p><p><strong><span style="color: Red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">HERKESİN DERDİ BEN OLMUŞUM, DEMEK Kİ ZAMANINDA İYİ KOYMUŞUM!!!</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: Black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Nette çok dolaşan bi söz ve tam da kullanılacak yeriydi sanırım..</span></span></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="UZMANN, post: 147705, member: 64563"] [B][FONT="Comic Sans MS"]En kaale almadığım : güzelim Beni en çok şaşırtan : güzelim Gerçek hayatı ile sitedeki lafları en uyuşmayan : güzelim Benden en çok nefret eden : güzelim Yavaş yavaş uyuz olmaya başladığım : güzelim Sitede realdeki resmini yayınlamak istediğim tek isim : güzelim Bunun dışında beni sevmeyen herkesi içtenlikle kutluyorum, zaten zaman zaman kendini bile sevmeyen bir adamım ben.. hazırcevap,gral.. sizler de sağ olun.. Bir söz vardır ya amann yanlış anlamayın:[/FONT][/B] [B][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]HERKESİN DERDİ BEN OLMUŞUM, DEMEK Kİ ZAMANINDA İYİ KOYMUŞUM!!![/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]Nette çok dolaşan bi söz ve tam da kullanılacak yeriydi sanırım..[/FONT][/COLOR][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Sit£mizin £nl£ri =)))