H helyagg Yeni Üye Katılım 5 Şub 2010 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 13 Mar 2010 #1 arkadaşlar sınavı bu sene ösym hazırlayacakmış bilgisi olan var mı yoksa uydurmamı
P pegasus_dna Forum Editörü Katılım 28 Ocak 2010 Mesajlar 1,417 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Şehir: Sakarya 13 Mar 2010 #2 arkadaşım asparagaz bir haber ösym alkası yok,
K khan Yeni Üye Katılım 1 Mar 2010 Mesajlar 48 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: İstanbul 13 Mar 2010 #3 uydurma benim görüşüm çünkü bütün ders kitaplarımız herşey anadolu üniv. den kaynak olarak verildiği için
uydurma benim görüşüm çünkü bütün ders kitaplarımız herşey anadolu üniv. den kaynak olarak verildiği için
A aöf_öğrenci Yeni Üye Katılım 5 Eyl 2009 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 13 Mar 2010 #4 böle bi saçmalık söz konusu bilem olamaz bis ösym ye deil anadolu üniveristesine bağlıyız ve daima soruları anadolu üniversitesi stajyer ve hocaları soruları hazırlarrr tamamen söylenti bunlarr
böle bi saçmalık söz konusu bilem olamaz bis ösym ye deil anadolu üniveristesine bağlıyız ve daima soruları anadolu üniversitesi stajyer ve hocaları soruları hazırlarrr tamamen söylenti bunlarr
M Mustafa ŞENÇALAR Özel Üye Katılım 27 Haz 2008 Mesajlar 346 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: İstanbul 14 Mar 2010 #5 Açıköğretimin ÖSYM ile uzaktan veya yakından hiç bir alakası yok Adı üstünde ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ ösym ile ne alaka?
Açıköğretimin ÖSYM ile uzaktan veya yakından hiç bir alakası yok Adı üstünde ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ ösym ile ne alaka?
H helyagg Yeni Üye Katılım 5 Şub 2010 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 14 Mar 2010 #6 teşekkürler arkadaşlar bende öyle sanıyorum demek ki söylenti sağolun