Soruyu bilene diplomamı vericem :)

tikkydabbe

Yeni Üye
[b]soruyu bilene diplomamı vericem :)[/b]

merhabalar
ben 2 yıllık myo mevzunuyum bu 2 yıl içerisinde ingilizce ve türkdili derslerini gördüm ,şuan işletme hazırlık sınıfı okuyorum hazırlıgı geçtiğimde 3. sınıfta ingilice 4. sınıftada türkdili derleri var bu derlerden muaf sayılıyormuyum

soru hakkında bilgisi olan ve yardım edebilicek arkadaşların cevaplarını bekliyorum

sevda2502

Yeni Üye
muafsın bende geçiş yaptım 4.sınıftayım şimdi yazdığın derselerden sorumlu değiliz :) şanslıyız yani

**PANDORA**

Özel Üye
merhabalar
ben 2 yıllık myo mevzunuyum bu 2 yıl içerisinde ingilizce ve türkdili derslerini gördüm ,şuan işletme hazırlık sınıfı okuyorum hazırlıgı geçtiğimde 3. sınıfta ingilice 4. sınıftada türkdili derleri var bu derlerden muaf sayılıyormuyum

soru hakkında bilgisi olan ve yardım edebilicek arkadaşların cevaplarını bekliyorum

mrb.. 2 yıl önlisans okudunuz ,türk dili ve ing de ok. işletme 3. sınıfta ing ve türk dilinden muafsınız..

tikkydabbe

Yeni Üye
Oh allaha şükür ikinizede tşk ederim arkadaşlar valla sırtımdan çok büyük bir yük kalaktı çok tşk ederim

tikkydabbe

Yeni Üye
muafsın bende geçiş yaptım 4.sınıftayım şimdi yazdığın derselerden sorumlu değiliz :) şanslıyız yani[/QUOT

cevp için tşk inş allah bizede nasip eder 4.sınıfa geçmeyi ve bitirmeyi tabi önce şu hazırlık dönemini atlatmam lazım hukuk ta 70 işletmeden 61 muhasebeden 47 iktisatdanda 27 aldım inş geçicem hepsinden

ogusz

Yeni Üye
ben de ön lisans mezunuyum.dikey geçiş yaptım 3.snıfta tamam ing yoktu.şimdi 4 deyim ama türkdili kitabı verdiler.4.sınıfta okuyan arkadaşlar bi ilgilenseniz

altan orhan

Yeni Üye
4.sınıfta türkdili yok 3 tede ing. vermelerine bakmayın.kitaplar takım olarak gelio sizin için onları ayırcaklar dil ya.

ahmet71

Yeni Üye
3. sınıf işletmedeyim bende ingilizceden muafım.aof den yazı geldi muaf olduğuma dair.kesinleştirmek için arayın isterseniz.içiniz rahat olur.başarılar.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd