Staj ve Kep Giyme Töreni Hakkında??

mehtap aktaş

Yeni Üye
Açıköğretim Laborant ve Veteriner Sağlıkta staj yapacağızmı?lütfen biri bana yanıt versin ayrıca mezuniyet töreni varmı tşkr.

By_tr

Özel Üye
hayır arkadaşlar öyle bişey yok benim bildiğim olsaydı haberimiz olurdu herhalde

hasena hande

Yeni Üye
ben henüz laborant ve veteriner sağlığı 1. sınıf öğrencisiyim.bildiüim kadarıyla 2. sınıfta staj olayı var ama yinede net bi bilgim yok.öğrenirseniz benide haberdar edermisiniz?

Garbino

Özel Üye
Başlığı cevap verebilicek site adminine yönlendirdim.
Kısa sürede sorunuzun cevabını vericektir...

Garbino
Süp. Mod.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Açıköğretim Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Ön Lisans, Okulöncesi Öğretmenliği ve İngilizce Öğretmenliği Lisans Programları ve aşağıda açıklanan sağlık programları dışındaki öğretim programlarında öğrencilerimizin staj ya da uygulamalı eğitim yapma zorunluluğu bulunmamaktadır.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemine Göre Öğretim Yapan Fakülteler Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 5. maddesi gereğince staj ve uygulama zorunluluğu konulan bölüm ve program öğrencileri bu çalışmalara katılmak zorundadırlar.

Laborant ve Veteriner Sağlık programında Staj Zorunluluğu Bulunmamaktadır.. Ama Sizler Eğer Dilerseniz Anlaştığınız Bir Yerde, kendi İsteğiniz İle Staj yapabilirsiniz. Staj yapmanız Sizin Hem Kişisel Hemde Mesleksel Gelişiminiz İçin Oldukça Faydalı Olmaktadır.

ezgi nil

Yeni Üye
yok arkadaşım bende lab ve vet 1. sınıfım bi hastanede staj yapıyorum ama gönüllü sende istersen yapabi,lirsin mezuniyet töreni felan da yok

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Kep Giymek İçinse Üniversiteden gelen Bilgi Aşağıdaki Şekildedir :

"Mezuniyet törenine bölümünde dereceye giren öğrenciler davet edilmekte.Davet edilen öğrenciler sınav sonuçlarına göre değil öğrenim süreleri boyunca not ortalamaları ile belirlenmektedir. Fakültemizin mezuniyet töreni ayrı olarak düzenlenmemekte. Anadolu Üniversitesi' nin diğer fakülteleriyle birlikte aynı zamanda düzenlenmektedir."

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob