Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
""ŞuAN aKLıNıZDaN gEÇenLErİ SÖyLEr MiSiNİZ??""
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="only roses, post: 250185, member: 127046"]</p><p style="text-align: center"><span style="color: blue"><strong>Aşk ağır yükler bindirdi omzuma.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><strong>Ne taşımaya''GÜCÜM''var ne de atmaya''CESARETİM''...</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><strong>Çığlıklar arasında sağır ve de dilsizim..</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><strong>Ne duyup anlatmaya isteğim var ne de konuşup anlatmaya mecalim…</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><strong>Aşk diye birşey yaşıyorum...</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><strong>Ne''TEK''taraflı demeye dilim var... Ne de''KARŞILIKLI''olduğuna ispatım..</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><strong>Sessizce bekliyorum ama</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><strong>Ne daha fazla beklemeye''SABRIM''var.. Ne de boşver diyemeye ''YÜREĞİM''...</strong></span></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="only roses, post: 250185, member: 127046"] [CENTER][COLOR="blue"][B]Aşk ağır yükler bindirdi omzuma. Ne taşımaya''GÜCÜM''var ne de atmaya''CESARETİM''... Çığlıklar arasında sağır ve de dilsizim.. Ne duyup anlatmaya isteğim var ne de konuşup anlatmaya mecalim… Aşk diye birşey yaşıyorum... Ne''TEK''taraflı demeye dilim var... Ne de''KARŞILIKLI''olduğuna ispatım.. Sessizce bekliyorum ama Ne daha fazla beklemeye''SABRIM''var.. Ne de boşver diyemeye ''YÜREĞİM''...[/B][/COLOR][/CENTER] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
""ŞuAN aKLıNıZDaN gEÇenLErİ SÖyLEr MiSiNİZ??""