Tecilim Gidermi ?

mülteci

Yeni Üye
Arkadaşlar ciddi bir sorunum var ve yardımınıza sığınıyorum:p

Şimdi açık öğretim dış ticaret öğrecisiyim 1. yıl sınavlara girmedim dolayısiyle de kaldım.

2. yıl 1. sınıfa devam ettim ve tüm dersleri verdim sadece iktisat ve matematik kaldı. bir üst sınıfa geçtim

bu yıl alttan kalan matematik ve iktisat sınavlarına girmedim. 2. sınıfın derslerine girdim.

Sorunumuz şu :confused:

Bu yıl matematik ve iktisattan kalırsam : "askerlik tecil durumum iptal olur mu ? "

NOT : tırsmaya başladım acil cvp verirseniz sevinirim :eek:

sessizzlik

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
2 yıl üst üste kaydını yenilemeyen ve ya sınava girmeyen kişlerin kaydı silinir fakat sen sınavlara girmişssin ve 2 dersten kalmışsın fakat daha final ve bütünleme sınavın var bunları geçmen lazm bu sene geçemezsen kalırsın fakat yeniden hakkın doğar fakat bunu düşünmek yerine o iki dersi geçmeni tercihederim şu açtığım 2 konuya iyi bak kardeşim

altakilere gir mutlaka

İktisat Tıkla

Matematik Tıkla

mülteci

Yeni Üye
Abi zaten kasıcam bu yıl geçmek için ilk sınavlarına girmedim bu nedenle ikisindende 71 almam lazım işim biraz zor farkındayım

Yanlız işi garantiye alalım diye bi daha sorim;
olduda matematik ve iktisattan kaldım
Askerlik sonuru doğar mı ?

sessizzlik

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
kardeş senin hakkın var kalırsan aöfden yine devam edebilirsin korkacak birşey yok fakat sölediğin gibi kas , rahatlama ve verdiğim notlara çalış zaten geçersin.mat ve iktisadı geçmen lazm ksın olarak 2.sınıf derslerini ise 5ni vermelisin 3 geçmek için buda aklında olsun:)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,727
Son üye
krarennDrype