Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
teknolojik aile konuşmaları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="seher, post: 204343, member: 128717"]</p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Anne ben nasıl dünyaya geldim?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">+ İnternetten indirdik yavrum...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">- Anne babam yok mu?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">+ Çevrimdışı evladım.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">- Anne bana neden kardeş yapmıyorsunuz?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">+ Leylekler gelmiyor bir türlü yavrum.- Ohhho anne o cevaplar 20.yyda kaldı yaa geliştir kendini biraz. </span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">- Kızım şu sofrayı toplar mısın?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">+ Aman anne kes yapıştır işte.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">- Evin içinde top oynama yoksa topunu geri dönüşüm kutusuna atarım.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">+ Amann annnee</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">- Yemek nefis olmuş klavyene sağlık hanım.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">- Hanım benim burada belgelerim vardı nerede onlar?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">+ Hee ben onları shift+del yaptım. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">- Anne topum nerede?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">+ Gizli dosya olarak kaldırdım.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">- Ama anne yaa</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">- Anne çorabımın teki nerede?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">+ Aman be oğlum sana bir türlü şu arama yapmayı öğretemedim.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">- Aaa anne bugün bayram.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">+ E-kart attım bile.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">- Hanım ben truva atına yakalanmışım. Gece yatarken windows'u açık bıraktın dimi? </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">+ Karantinaya alırız geçer ne bağırıyorsunki? </span></span></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="seher, post: 204343, member: 128717"] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Anne ben nasıl dünyaya geldim? + İnternetten indirdik yavrum... [/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]- Anne babam yok mu? + Çevrimdışı evladım. - Anne bana neden kardeş yapmıyorsunuz? + Leylekler gelmiyor bir türlü yavrum.- Ohhho anne o cevaplar 20.yyda kaldı yaa geliştir kendini biraz. [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] - Kızım şu sofrayı toplar mısın? + Aman anne kes yapıştır işte. - Evin içinde top oynama yoksa topunu geri dönüşüm kutusuna atarım. + Amann annnee - Yemek nefis olmuş klavyene sağlık hanım. - Hanım benim burada belgelerim vardı nerede onlar? + Hee ben onları shift+del yaptım. - Anne topum nerede? + Gizli dosya olarak kaldırdım. - Ama anne yaa - Anne çorabımın teki nerede? + Aman be oğlum sana bir türlü şu arama yapmayı öğretemedim. - Aaa anne bugün bayram. + E-kart attım bile. - Hanım ben truva atına yakalanmışım. Gece yatarken windows'u açık bıraktın dimi? + Karantinaya alırız geçer ne bağırıyorsunki? [/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
teknolojik aile konuşmaları