Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Güncel Haberler...
Ünlülerden oy verenler - veremeyenler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="_elmayra_, post: 247663"]</p><p>Ünlüler referandumda yeni hazırlanan Anayasa'nın kabulü veya reddi üzerine fikirleri doğrultusunda oy haklarını sandık başında kullandılar.</p><p></p><p></p><p>■ <strong>ÜMİT BOYNER:</strong> İki üç gün önce oyumu hangi yönde atacağıma karar verdim. İnşallah Türkiye için doğru bir sonuç çıkar.</p><p>■ <strong>KAYAHAN:</strong> İki lider de yaptığı mitinglerde referandumdan seçim diye bahsettiler. Tüm ülke için en iyisi ne olacaksa o olsun.</p><p>■ <strong>EMRE ALTUĞ:</strong> Bu ülke zamanında çok çekti. Bu yüzden 'Evet' de çıksa 'Hayır' da çıksa bu sonuçtan iki tarafın da memnun olmasını diliyorum.</p><p>■ <strong>BEHZAT UYGUR:</strong> Memleketimiz için hayırlı olsun. Bu ülke her şeyin iyisini hak ediyor çünkü.</p><p>■ <strong>ÖNDER BEKENSİR:</strong> Aslanlar gibi 'Hayır' diyorum. Çıkarım görüşümü de veririm. Kimseden de korkum yok benim.</p><p>■ <strong>CEYDA DÜVENCİ:</strong> Ben 'Hayır' diyorum. Başka da bir şey söylemeye gerek yok zaten.</p><p>■ <strong>LEVENT KIRCA:</strong> 65 yaşında insanların dönek olduğunu görüyorum. Bu Anayasa'yı da kaybedersek tamamen özgürlüğü de kaybederiz.</p><p>■ <strong>MEHMET ALİ ERBİL:</strong> Sabırsızlıkla sonuçların açıklanmasını bekliyorum. Sandıktan çıkacak sonuç ne olur olsun halkımız kazansın.</p><p>■ <strong>MUSTAFA ALTIOKLAR:</strong> İnşallah Türkiye kazanır. Amerika'ya karşı da kazanacağız.</p><p></p><p><strong><span style="color: magenta">VEREMEYENLER</span></strong></p><p></p><p>■ Ferhat Göçer, Bodrum'da sevgilisi Ömür Gedik ile birlikte olmayı seçti.</p><p>■ Bergüzar Korel, İzmir'de seti olduğu için oy kullanamadı.</p><p>■ Çağla Kubat 14 Eylül'e kadar Çeşme Alaçatı'da Sörf Şampiyonası'nda olacak.</p><p>■ Fikret Kuşkan'ın seti olduğu için oy kullanamadı.</p><p>■ Funda Arar ve eşi Febyo Taşel Kıbrıs'ta bayram programları olduğu için oy vermedi.</p><p>■ Çağla Şikel, Bodrum tatilini yarına kesmedi, oy vermeye eşi Emre Altuğ geldi, ancak kendisi gelmedi.</p><p></p><p>HABERTÜRK</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="_elmayra_, post: 247663"] Ünlüler referandumda yeni hazırlanan Anayasa'nın kabulü veya reddi üzerine fikirleri doğrultusunda oy haklarını sandık başında kullandılar. ■ [B]ÜMİT BOYNER:[/B] İki üç gün önce oyumu hangi yönde atacağıma karar verdim. İnşallah Türkiye için doğru bir sonuç çıkar. ■ [B]KAYAHAN:[/B] İki lider de yaptığı mitinglerde referandumdan seçim diye bahsettiler. Tüm ülke için en iyisi ne olacaksa o olsun. ■ [B]EMRE ALTUĞ:[/B] Bu ülke zamanında çok çekti. Bu yüzden 'Evet' de çıksa 'Hayır' da çıksa bu sonuçtan iki tarafın da memnun olmasını diliyorum. ■ [B]BEHZAT UYGUR:[/B] Memleketimiz için hayırlı olsun. Bu ülke her şeyin iyisini hak ediyor çünkü. ■ [B]ÖNDER BEKENSİR:[/B] Aslanlar gibi 'Hayır' diyorum. Çıkarım görüşümü de veririm. Kimseden de korkum yok benim. ■ [B]CEYDA DÜVENCİ:[/B] Ben 'Hayır' diyorum. Başka da bir şey söylemeye gerek yok zaten. ■ [B]LEVENT KIRCA:[/B] 65 yaşında insanların dönek olduğunu görüyorum. Bu Anayasa'yı da kaybedersek tamamen özgürlüğü de kaybederiz. ■ [B]MEHMET ALİ ERBİL:[/B] Sabırsızlıkla sonuçların açıklanmasını bekliyorum. Sandıktan çıkacak sonuç ne olur olsun halkımız kazansın. ■ [B]MUSTAFA ALTIOKLAR:[/B] İnşallah Türkiye kazanır. Amerika'ya karşı da kazanacağız. [B][COLOR="magenta"]VEREMEYENLER[/COLOR][/B] ■ Ferhat Göçer, Bodrum'da sevgilisi Ömür Gedik ile birlikte olmayı seçti. ■ Bergüzar Korel, İzmir'de seti olduğu için oy kullanamadı. ■ Çağla Kubat 14 Eylül'e kadar Çeşme Alaçatı'da Sörf Şampiyonası'nda olacak. ■ Fikret Kuşkan'ın seti olduğu için oy kullanamadı. ■ Funda Arar ve eşi Febyo Taşel Kıbrıs'ta bayram programları olduğu için oy vermedi. ■ Çağla Şikel, Bodrum tatilini yarına kesmedi, oy vermeye eşi Emre Altuğ geldi, ancak kendisi gelmedi. HABERTÜRK [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Güncel Haberler...
Ünlülerden oy verenler - veremeyenler