Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Üstteki Arkadaşına Şarkı Yolla
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="By_tr, post: 92598, member: 31084"]</p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Biliyorum</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Sen bir meleksin</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Bana yardım için gönderildin</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Biliyorum</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Sen bir meleksin</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Zor günlerimde çıkageldin</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Yüzümü güldürdün</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Başımı döndürdün</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Acımı dindirdin</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Yolumdan çevirdin</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Eğlendirdin</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Sakinleştirdin</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Ehlileştirdin</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Ve daha bir sürü şey</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Canım mısın sen</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Benim misin</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Her şeyim misin sen</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Hoş geldin melek</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Sefalar getirdin</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Ya gelmeseydin</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Yetişemeseydin</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Beni bulamasaydın</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Ne yapardım</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Yarım kalırdım melek</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Biliyorum</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Sen bir meleksin</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Seni sevmem için gönderildin</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Biliyorum sen bir meleksin</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Son demlerimde çıkageldin</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Ya gelmeseydin</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Yetişemeseydin</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Beni bulamasaydın</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Ne yapardım</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Yarım kalırdım melek</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong>Yanlış yapardım melek</strong></span></span></p><p><span style="color: Indigo"><span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></span></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="By_tr, post: 92598, member: 31084"] [COLOR="Indigo"][SIZE="3"][B]Biliyorum Sen bir meleksin Bana yardım için gönderildin Biliyorum Sen bir meleksin Zor günlerimde çıkageldin Yüzümü güldürdün Başımı döndürdün Acımı dindirdin Yolumdan çevirdin Eğlendirdin Sakinleştirdin Ehlileştirdin Ve daha bir sürü şey Canım mısın sen Benim misin Her şeyim misin sen Hoş geldin melek Sefalar getirdin Ya gelmeseydin Yetişemeseydin Beni bulamasaydın Ne yapardım Yarım kalırdım melek Biliyorum Sen bir meleksin Seni sevmem için gönderildin Biliyorum sen bir meleksin Son demlerimde çıkageldin Ya gelmeseydin Yetişemeseydin Beni bulamasaydın Ne yapardım Yarım kalırdım melek Yanlış yapardım melek [/B][/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Üstteki Arkadaşına Şarkı Yolla