Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
üstteki üyenin bir özelliğini söyle??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="AOFDESTEK, post: 149468, member: 2"]</p><p><strong>Merhaba arkadaşlar:</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Bölüm adı : forum oyunları</strong></p><p><strong>Konu başlığı : üstteki üyenin bir özelliğini söyle?? </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Forum adından da görülebileceği gibi bu bir forum oyunudur. Ve kişileri incitmeden, kalplerini kırmadan eğlenceli bir etkinlik amacıyla bir konu açılmış.. Ama ne yazıkki kullanıcı tabanlı forum sistemlerinin en büyük sorunlarından biri olan uslub hataları hoş olmayan sonuçlar doğurmakta.. </strong></p><p><strong>Bunun en iyi örneğini de bu konuda görüyoruz. </strong></p><p><strong>Neden eğlenceli şeyler yapmak yerine birbirinizi kırmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum. Gerçi bu hepimizin ortak sorunu ama yinede dikkatli olmak gerekir diye düşünüyorum. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Tamam konu "Üstteki üyenin bir özelliği" ama neden konu başka başka yerlere çekiliyor, neden kalpler kırılıyor, neden seviye bozuluyor? </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Forumumuzda kırıcı nitelikteki tartışmalar yapmak ve bu yönde tartışma başlatmak yasaktır. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>İyi forumlar.. </strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="AOFDESTEK, post: 149468, member: 2"] [B]Merhaba arkadaşlar: Bölüm adı : forum oyunları Konu başlığı : üstteki üyenin bir özelliğini söyle?? Forum adından da görülebileceği gibi bu bir forum oyunudur. Ve kişileri incitmeden, kalplerini kırmadan eğlenceli bir etkinlik amacıyla bir konu açılmış.. Ama ne yazıkki kullanıcı tabanlı forum sistemlerinin en büyük sorunlarından biri olan uslub hataları hoş olmayan sonuçlar doğurmakta.. Bunun en iyi örneğini de bu konuda görüyoruz. Neden eğlenceli şeyler yapmak yerine birbirinizi kırmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum. Gerçi bu hepimizin ortak sorunu ama yinede dikkatli olmak gerekir diye düşünüyorum. Tamam konu "Üstteki üyenin bir özelliği" ama neden konu başka başka yerlere çekiliyor, neden kalpler kırılıyor, neden seviye bozuluyor? Forumumuzda kırıcı nitelikteki tartışmalar yapmak ve bu yönde tartışma başlatmak yasaktır. İyi forumlar.. [/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
üstteki üyenin bir özelliğini söyle??