Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Vize-final"sınava girememe-girme durumları"&yardım:)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="hop, post: 268811, member: 161460"]</p><p>Ben vize sınavına giremedim,finale girmem yada girmemem ortalama puan açısından bir değer ifade ediyor mu?Yoksa finale girmeyip bütünlemeye mi girmeliyim.</p><p>örnek;vize=0*%30=0</p><p> ;final=50*%70=35</p><p> Bütünleme öncesi total puan= 35 mi olur?</p><p></p><p>Buna göre;</p><p> Bütünlemeden almam gereken puan nedir?</p><p>Yada;</p><p> Finalden 71 alıp geçemessem,bütünlemedem mi 71 almam gerek?</p><p></p><p>Cevaplarsanız sevinirim,teşekkürler.:utandımkafam karıştı,ona göre finale gidip gitmeme kararını vericem:lütfen yardım.:helal</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="hop, post: 268811, member: 161460"] Ben vize sınavına giremedim,finale girmem yada girmemem ortalama puan açısından bir değer ifade ediyor mu?Yoksa finale girmeyip bütünlemeye mi girmeliyim. örnek;vize=0*%30=0 ;final=50*%70=35 Bütünleme öncesi total puan= 35 mi olur? Buna göre; Bütünlemeden almam gereken puan nedir? Yada; Finalden 71 alıp geçemessem,bütünlemedem mi 71 almam gerek? Cevaplarsanız sevinirim,teşekkürler.:utandımkafam karıştı,ona göre finale gidip gitmeme kararını vericem:lütfen yardım.:helal [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Vize-final"sınava girememe-girme durumları"&yardım:)