vize sınavından memmun olanlar varmı???

teselya

Yeni Üye
arkadaşlar benım sınavım çok iyi geçmedi ama nokta atışı sorularından çıkan çok soru oldu.umarım herkezım bekledıgı gıbı gecmıstır sınava gırıp yarım saatte cıkanlara sınır oldum nasıl basarıyolar anlamdım gıttı.fınal mayıs ayında mı???

angel flowers

Yeni Üye
3.sınıf kamu yönetimindeyim ve sınav çok süper geçti,hele de ingilizce ne kadar basitti yaw en az 90 alırım

ragut

Banned
sınava gırıp yarım saatte cıkanlara sınır oldum nasıl basarıyolar anlamdım şu sözüne gelince ben evet 30 dakikada bitirdim ama sonradan defalarca tekrar inceledim hepsini 30 dakikada yap:D:D:D:D:Dıp çıkanların %90 ı sallıyordur eminmin buna

teselya

Yeni Üye
tebrık ederım 2nızıde arkadaşlar gercekten ıng.cok kolaydı 5.sınıfta işlediğimiz konulardı :)hıc çalışmadan yaptım onu gercekten çalışana çok basit bi sınavdı ben 2 hafta çalıştım sadece iktisat zorladı baya...

dderviss

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
vallaha hayatimda gordugum en basit sorulardi :D istatistik ve muhasebeden biraz zor soru sormalarini beklerdim acikcasi :D

aöf_öğrenci

Yeni Üye
sınavlar cok kolaydıı ve süperrrrrrrrrrr geçtiiiiiiiiiii diplomaya bir adım daha yaklaşıoruzzzzzzz:)))))))

unforgiven_fb

Yeni Üye
evet sınav çok kolaydı arkadaşlar uygarlık tarihinden 95 bekliyorum süperdi diğer derslerde çok kolaydı evet çalışana kolay tabiykide ;) ARKADAŞLAR YA BİRDE ŞU SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK BİLEN VARSA BİLGİLENDİRSİN herkeze başarılarr

pac89

Yeni Üye
evet sınav çok kolaydı arkadaşlar uygarlık tarihinden 95 bekliyorum süperdi diğer derslerde çok kolaydı evet çalışana kolay tabiykide ;) ARKADAŞLAR YA BİRDE ŞU SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK BİLEN VARSA BİLGİLENDİRSİN herkeze başarılarr
20-22 gün arası

KLAMP

Yeni Üye
Aöf 'lü Olamak Örgün Sistemden daha Güzel Geliyo bana Bilmiyorum sizde aynı şeyleri düşünüyormusunuz :)

sweet_afra

Yeni Üye
ilk 20 dkda çıkanlardanım :D keşke cvpları alsaydım die pişman oldum ama iş işten geçti :D

dderviss

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
bu sinavlar aciklanirda bende gorurum insallah :S bekle bekle kalpten gidecem heyecandan

sema@

Yeni Üye
ilk senem korkmuştm calışmama ragmn snva bi gir çok kolydı evdeymişim gibi çözdm 40dkda çıktım:)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd