Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
yardım edermisiniz ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="bordomavipaul, post: 273851, member: 163431"]</p><p>iki yıllık üniversite mezunuyum...bu sene 2.sınıftan açıköğretim işletme sınıfına başladım...yani 2 den direk başladım diyebiliriz...4 dersimden işletme ve hukuktan geçmişim(İşletmeyi bütünlemede verdim)...diğer ikisi (muhasebe ve iktisat) ' nden kalmışım..3.sınıfa geçip geçmediğimi bilmiyorum...bazı arkadaşlarım alttan 2 dersin varsa geçersin, bazıları kalırsın diyor...Sizce ben geçtim mi ? kaldım mı ? hayırlı haberlerinizi bekliyorummm..</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="bordomavipaul, post: 273851, member: 163431"] iki yıllık üniversite mezunuyum...bu sene 2.sınıftan açıköğretim işletme sınıfına başladım...yani 2 den direk başladım diyebiliriz...4 dersimden işletme ve hukuktan geçmişim(İşletmeyi bütünlemede verdim)...diğer ikisi (muhasebe ve iktisat) ' nden kalmışım..3.sınıfa geçip geçmediğimi bilmiyorum...bazı arkadaşlarım alttan 2 dersin varsa geçersin, bazıları kalırsın diyor...Sizce ben geçtim mi ? kaldım mı ? hayırlı haberlerinizi bekliyorummm.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
yardım edermisiniz ?