tekserkan
Yeni Üye
- Bölüm:
- MEZUN
esselamu aleykum ve hayırlı günler herkese arkadaşlar.ben 2yıl elek.hab.Tek. okuduktan sonra aöf den işletmeye yazıldım ilk yıl eski sitemle eğitim gördüm fakat çalışmadığım için birçok dersim kaldı.2 yıl kredili sisteme geçtim ve ortalamayıda tutturamadım ve tekrar ettim.şimdi 3 yıldayım bu yıl güz döneminde aldığım 8 derside ortalamamı 2 yaparak bazılarını koşullu geçtim.fakat bu yıl bahar dönemi internetten ders kaydımı yapacaktım fakat sadece 4 ders olduğunu gördüm fakat benim 2.yıl bahar döneminden kalan derslerim var dı fakat bunlar gözükmüüyor.bu kalan derslerim 1 .yıldan 2.yılın bahar dönemine aktarıldı ve bu dönemdede ff almadan bu derslerden yine kaldım ve 2.yıl genel not ortalamam 1.72, bahar not ortalamam 1.95 idi ve 2 yi yakalayamadığım için bu yılın bahar döneminde alacağımı düşünüyordum fakat ders seçme listesinde b dersleri göremedim.şimdi sizlere notlarımı resimler şeklinde göstereceğim bana yardımcı olmanızı bekliyorum sistemsel bir hatamıdır bu yoksa ben mi yanlış bir kanıya kapıldım.
bu dönem almam gereken dersler arasında maliyet muhasebesi(MUH302), pazarlama iletişimi(PZL304U), iş ve sosyal güv. hukuku(HUK108U), iktisada giriş 2(İKT104U), işletme fonksiyonlerı(İŞL106U) dersleri yok.

bu dönem almam gereken dersler arasında maliyet muhasebesi(MUH302), pazarlama iletişimi(PZL304U), iş ve sosyal güv. hukuku(HUK108U), iktisada giriş 2(İKT104U), işletme fonksiyonlerı(İŞL106U) dersleri yok.