yardım lütfen:((

sirona

Yeni Üye
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar.2007-2008 öğretim yılında laborant ve veteriner sağlığa kayıt yaptırdım.1.dönem harcımı yatırdım daha sonra sınavlarada girmedim devam etmedim.2010-2011 de kocaeli üni. kayıt yaptırdım örgün öğretim.özel sebeplerden dolayı oarayada devam edemedim ne yazıkki.şimdi her iki üni. kayıtlarımı sildirmek istiyorum.örgün öğretimle ilgili bir sıkıntı yok gibi.ama açık öğretimle ilgili çok kararsızım.devam etsem nasıl olur etmesem kayıt sildirmek için ne kadar ücret alıcaklar.bu konuyla ilgili bilgi verirseniz çok sevinicem.şimdiden teşekkür ederim.:cici

kaanustabas

Yeni Üye
bence kaydını sildirme devam et oku yani cunku basit yani hepsi test sonucta =)
kayıt sildirme derken harcını yatırdın iptal mi edicen yani yatırdıgın parayı gerimi almak ıstıyosun ?
bildigim kadarıyla harc ucretini odemediinde otomatık olarak siliniyo zaten
bu konuda en dogru bılgıyı aöf burosunu arıyıp alabilirsin
google'a aöf ümraniye telefon yaz çıkar ;)

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Önceden 2 yıl üzt üste kayıt yaptırmadığın zaman kaydın otomatik silinmekteydi. Ama şu an sistem değişti kayıt yaptırmadığın zaman kaydın dondurulmakta ve örn. 5 sene sonra bile tekrar kayıt yeniletebilmektesin.

Senin durumunda eğer yeniden kayıt yaptıracaksan önceden yatırmadığın 2.dönem harcını yatırman gerekli. Sonra bu yılın ilk taksidini yatırmalısın.
Bence ama kaydını sildirme. Yeniden kaydol ve devam et derim.

sirona

Yeni Üye
cevaplarınız için teşekkür ederim. ben devam etmeyi düşünmüyorum.farklı bir bölüm istiyorum çünkü.aöf büroda zaten devam edersem 450 tl harç yatırmam gerektiğini söylediler.baya kafam karıştı:(

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar