Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
yardım,,muhasebe uygulamaları dersinden bir soru..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="es059, post: 187509, member: 52138"]</p><p><strong><span style="color: Indigo">arkadaşlar muhasebe uygulamaları dersinden bir soruyu çözemedim, kafam karıştı yardımcı olabilir misiniz</span></strong>?</p><p><span style="color: DarkRed"></span></p><p><span style="color: DarkRed"><strong></strong></span></p><p><span style="color: DarkRed"><strong>**(L) işletmesinde stok kartının durumu aşağıda olduğu gibidir:</strong></span></p><p><span style="color: DarkRed"><strong></strong></span></p><p><span style="color: DarkRed"><strong>Tarih _______ Açıklama _____ Miktar _____ Bir.Fiyat _____ Tutar</strong></span></p><p><span style="color: DarkRed"><strong>6 Mart ________ Alış_________ 40 __________1.000 ______40.000</strong></span></p><p><span style="color: DarkRed"><strong>12 Mart________Alış_________ 50__________2.000_______100.000</strong></span></p><p><span style="color: DarkRed"><strong>19 Mart________Satış________ 60___________---_________ ---</strong></span></p><p><span style="color: DarkRed"><strong>29 Mart________Alış_________ 30__________1.500_______ 45.000</strong></span></p><p><span style="color: DarkRed"><strong></strong></span></p><p><span style="color: DarkRed"><strong>İşletme stoklarını Son Giren İlk Çıkar yöntemine göre değerlediğinde dönem sonundaki ticari malların değeri kaç TL’dir?</strong></span></p><p><span style="color: DarkRed"><strong>A) 45.000</strong></span></p><p><span style="color: DarkRed"><strong>B) 105.000</strong></span></p><p><span style="color: DarkRed"><strong>C) 85.000</strong></span></p><p><span style="color: DarkRed"><strong><span style="color: Red">D) 75.000</span></strong></span></p><p><span style="color: DarkRed"><strong>E) 185.000</strong></span></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="es059, post: 187509, member: 52138"] [B][COLOR=Indigo]arkadaşlar muhasebe uygulamaları dersinden bir soruyu çözemedim, kafam karıştı yardımcı olabilir misiniz[/COLOR][/B]? [COLOR=DarkRed] [B] **(L) işletmesinde stok kartının durumu aşağıda olduğu gibidir: Tarih _______ Açıklama _____ Miktar _____ Bir.Fiyat _____ Tutar 6 Mart ________ Alış_________ 40 __________1.000 ______40.000 12 Mart________Alış_________ 50__________2.000_______100.000 19 Mart________Satış________ 60___________---_________ --- 29 Mart________Alış_________ 30__________1.500_______ 45.000 İşletme stoklarını Son Giren İlk Çıkar yöntemine göre değerlediğinde dönem sonundaki ticari malların değeri kaç TL’dir? A) 45.000 B) 105.000 C) 85.000 [COLOR=Red]D) 75.000[/COLOR] E) 185.000[/B][/COLOR] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
yardım,,muhasebe uygulamaları dersinden bir soru..