Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
YaRDıM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="mine08, post: 76293, member: 48512"]</p><p>Slma arkadaslar ben ıkı yıllık bıl. tek. prog. mezunuyum Acık ogretım işletme bolumune kayıt yaptırdım ve hazırlıktan baslıcagımı soyledıler. ve dort adet kıtap verdıler.</p><p></p><p> <span style="font-size: 15px"> Arkadaslr ben bu dersleri simdiye kadar hic gormedım nasıl gecıcem sınavlardan ne yapmam gerek not nerden bulabılırım cıkmıs soruları <span style="color: Red"><strong>( genellıkle1,2,3,4. sınıfların var hazırlık sınıf ders notu yada cıkmıs soruları bulamadım)</strong></span> bana yardımcı olabılırmısınız.. </span></p><p>mailde atabilirsiniz : <a href="mailto:mine08bjk@hotmail.com">mine08bjk@hotmail.com</a></p><p></p><p>YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TESEKKURLER</p><p></p><p>AYRIC VERILEN DERS KITAPLARIM </p><p></p><p>Genel İşletme</p><p>Hukuka Giriş</p><p>Genel Muhasebe</p><p>İktisada Giriş</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="mine08, post: 76293, member: 48512"] Slma arkadaslar ben ıkı yıllık bıl. tek. prog. mezunuyum Acık ogretım işletme bolumune kayıt yaptırdım ve hazırlıktan baslıcagımı soyledıler. ve dort adet kıtap verdıler. [SIZE="4"] Arkadaslr ben bu dersleri simdiye kadar hic gormedım nasıl gecıcem sınavlardan ne yapmam gerek not nerden bulabılırım cıkmıs soruları [COLOR="Red"][B]( genellıkle1,2,3,4. sınıfların var hazırlık sınıf ders notu yada cıkmıs soruları bulamadım)[/B][/COLOR] bana yardımcı olabılırmısınız.. [/SIZE] mailde atabilirsiniz : [email]mine08bjk@hotmail.com[/email] YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TESEKKURLER AYRIC VERILEN DERS KITAPLARIM Genel İşletme Hukuka Giriş Genel Muhasebe İktisada Giriş [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
YaRDıM