yardim

hameln

Yeni Üye
neden hic bir bilgi ye ulasamiyorum üye olmama rahmen yeni üye oldugum icin mi

ebrar44

Yeni Üye
bütünleme

merhaba arkadaşlar.siteye yeni üye oldum işletme 3.sınıf öğrencisym finansal ve maliyet muhasebesi derslerm le bütünlemeye kaldım açılçası özel bir şirkette muhasebe depertmanında çalışyorm ..anlayacağınız ders çalışmaya pek vaktim yok bana geçmiş yıllarda çıkan bütünleme sorularını gönderebilirmisiniz? bu benim için çok önemli yaa:( msn adresim ..........@hotmail.com şimdiden teşekkürler.:confused:

seroş

Yeni Üye
arkadaşım sanada merhaba ben senin bölümünde değilim ama e_öğrenme portalından oturum açıp bölümünü sınav sorularına tıkla sonra gerisini kendin bulursun sana ii şanslar:)

Toprak63

Yeni Üye
Arkadaşım kimse sana soru göndermez eogrenme portalına gir fakülte seçten sınav soruları de bölüm seçten yıl de ders seçten büt de umarım istediğine ulaşırsın.

uff arkadaşlar 2009 finalde çıkan sorulara çok ihtiyacım var 3 dersten büte kaldım okul öncesi 1. sınıfım ve cok bunaldım derslerin adı değiştiği için geçmiş yılın sorularıyla derslerin konuları uymamakta. ve bundan dolayı yardımcı kitabımızda yok. 2009 final sorularına ulaşanlar ltfen yazsınlar ltfen:(:(:(çok az bi vakit kaldı ltfen yardımcı olun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar