Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Yardım :
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="turkoglu, post: 278098, member: 168021"]</p><p>Öncelikle forum a yeni geldim ve çok faydalı olacagına inanıyorum... Ben 2010 özel güvenlik ve koruma mezunuyum. Aynı zaman da 2012 de pols meslek yüksek okulu mezunuyum... 2012 de pmyo bittikten sonra iktisat a kayıt yaptırdım ilk ücreti ödedim ilk sınavlara girdim ve hepsinden düşük puan aldım askerlikte polise kalktıgı için devam etmedim öylece bıraktım daha da hiç aöf bürosuna gitmedim.. şu an ne durumda bilmiyorum... Durum böyleyken bi sorum olacak... Pmyo yada Özel güvenlik mezunuyum ve Sosyoloji 3 e dikey geçş yapmak istiyorum bu mümkün mü ? Teşekkür ederim...</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="turkoglu, post: 278098, member: 168021"] Öncelikle forum a yeni geldim ve çok faydalı olacagına inanıyorum... Ben 2010 özel güvenlik ve koruma mezunuyum. Aynı zaman da 2012 de pols meslek yüksek okulu mezunuyum... 2012 de pmyo bittikten sonra iktisat a kayıt yaptırdım ilk ücreti ödedim ilk sınavlara girdim ve hepsinden düşük puan aldım askerlikte polise kalktıgı için devam etmedim öylece bıraktım daha da hiç aöf bürosuna gitmedim.. şu an ne durumda bilmiyorum... Durum böyleyken bi sorum olacak... Pmyo yada Özel güvenlik mezunuyum ve Sosyoloji 3 e dikey geçş yapmak istiyorum bu mümkün mü ? Teşekkür ederim... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Yardım :