Yardıma ihtiyacım var!!!

bmc

Yeni Üye
Merhaba Herkese

Ben bu yıl İşletme lisansa yeni kaydoldum.Ara sınav nisanın başında ve kitaplarımı aldım.
Ara sınavda hangi konulardan sınav olucam.butun konulardan ara sınavda sorumlumuyum.
sınav 2 gün olarak yazılı 2 gun içerisinde bütün derslerimden ayrı ayrı mı sınav olucam yoksa tek bi sınav kağıdında hepsinden mi?Lütfen yardım Edin

Teşekkürler.

Hazır-Cevap

Özel Üye
Sınava giriş belgeniz geldiği zaman gün içerisinde kaçar tane sınava girceginiz yazacaktır.Örneğin;bir kitapçık içersinde bir günde 4 sınav diğer gün 2 sınav gibi.

Ara sınavda kitabın hepsinden sorumlu değilsiniz.Her ders için yarı yarıya.

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
öncelikle hayırlı olsun
hayır arasınavda kitapların yarısından sorumlusunuz kılavuzun arka sayfalarında belirtilir hangi üniteye kadar sorumlu oldugunuz yıl sonunda tüm kitapdan sorumlusunuz
sınavda size verilen kitapçıkda ayrı ayrı derslerinzin soruları
cevap anahtarı tek kagıda ilgili derslerin cevabını kodlayacaksınız
başarılar:cici

fatih0600

Yeni Üye
sınav süreci iki gündür 4 sınıv cumartesi 2 sınav pazar olur ara sınav için yarıya kadardır final ve bütünleme için kitabın tamamından sorumlusundur şimdiden çalışmaya başla bence yardımcı kitapta alırsın daha ii olur

bmc

Yeni Üye
Öncelikle hepinize teşekkür ederim.
sormayı unuttum ara ve final sınavına girip bütünlemeye girmemek gibi bir durum olabilirmi?
ara ve final sınavlarında notlarım yeterliyse bütünlemeye girmemek gibi yani!:utandım
Tekrar teşekkür ederim.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar