Yardımcı Olurmusunuz...??

catzilla

Yeni Üye
Arkadaşlar benim bütünleme sınav kağıdım elime ulaşmadı. bu akşam sınava gireceğim yerin, aöf nin resmi sitesinde yayınlandığını gördüm. nevar ki.. daha önce, ara ve final derslerimden sınava girdiğim şehir farklıydı. yaklaşık 1.5 ay önce farklı bir şehire taşınmış olmamıza rağmen. bütünleme sınavıma yine daha önce ikamet ettiğim şehirde gireceğim yazıyor. çok morelim bozuldu. halbuki adres değişikliğini 1 ay önce aöf ye bildirmiştim. bu durumda pazartesi günü aöf bürosuna gidip durumu izah etsem, bir sorun çıkarırlarmı. yardımcı olurlarmı. konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi acaba? Teşekkürler

catzilla

Yeni Üye
AÖF Bürosu cumartesi günleri saat 1 ekadar açık diye duymuştum.. doğrumudur arkadaşlar. bilen varmı...:confused:

denizksk

Yeni Üye
arkadaşlar iktisattan ve davranıştan büte kaldım.dış ticaret birinci sınıf öğrencisiyim.önceki yıllara ait sorulara nasıl ulaşabilirim.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

rainbow

Özel Üye

catzilla

Yeni Üye
aöf bürosuna gittim. bana daha önceki oturduğum şehirde bütünleme sınavıma girebileceğimi söylediler. sınava giriş belgemi verdiler. çok morelim bozuk... :( şimdi egedeyim. daha önce ise iç anadoludaydım. sınav yerim 12 saat uzaklıkta, mümkün değil gidemem. bu durumda bütünlemeye seneye girebilecekmişim. halbuki 1.5 ay önce adres bilgilerimin değişikliğini aöfye bildirmiştim. bu yeterli değilmiş. en geç 26 haziranda bilgi vermiş olmam gerekiyormuş. ben anlamıyorum yani... resmen beynim durdu. böyle bir durumdan haberim bile yok.. :confused:
günlerdir ders çalışıyorum birde. şu an yaşadığım şehirde sınava girebilmem için, hiç bir çözüm yolu yok diyorlar. seneye kaldı bütünleme sınavım. sorumlu geçicem bu durumda offf....:cool:

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,728
Son üye
Merlin AI row