Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
yardımınıza ihtiyacım var...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="irfanseren, post: 143378, member: 106207"]</p><p>arkadaşlar benim vize notlarım oldukça düşük finallerede ikamet değişikliği nedeniyle giremedim iktisat 3. sınıfta okuyorum ve geçebileceğim 4 adet ders belirledim murat kitaplarından final bölümüne ait soruları çözüyorum ve siteden çıkmış 2003-2007 sınav sorularının çıktısını aldım ezberlemeyi düşünüyorum sizce bütünlemede faydası olur mu veya böyle bir çalışma tekniği kullanan var mı??? acill cvplarınızı bekliyorum</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="irfanseren, post: 143378, member: 106207"] arkadaşlar benim vize notlarım oldukça düşük finallerede ikamet değişikliği nedeniyle giremedim iktisat 3. sınıfta okuyorum ve geçebileceğim 4 adet ders belirledim murat kitaplarından final bölümüne ait soruları çözüyorum ve siteden çıkmış 2003-2007 sınav sorularının çıktısını aldım ezberlemeyi düşünüyorum sizce bütünlemede faydası olur mu veya böyle bir çalışma tekniği kullanan var mı??? acill cvplarınızı bekliyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
yardımınıza ihtiyacım var...