Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Yeni sistem-mezun olmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="GreenMile, post: 278191, member: 168020"]</p><p>Teşekkür ederim..sadece kaldığımız dersten sorumluysak güzel bir haber,,umarım sonradan bir şey çıkmaz bu net ve kesindir,,</p><p></p><p>Tek dersten kalırsak (iktisat tarihi;bahar dönemi dersiymiş) güz döneminde kayıt yenilemeyeceğiz değil mi ?sadece bahar döneminde kayıt yenileyeceğiz,,bahar dönemi dersi için sadece bahar döneminde mi kayıt yeniletip o dönemde sınava giriyoruz?? çünü burda amaç sınıf geçme değil dönem geçme ve kredi almaysa güz dönemi dondurulmuş oluyor,,ders bahar dönemi olduğu için o dönemde aktifleşiyoruz,ve boşuna niye güz dönemi ödeme yapayım yanılıyor muyum??</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="GreenMile, post: 278191, member: 168020"] Teşekkür ederim..sadece kaldığımız dersten sorumluysak güzel bir haber,,umarım sonradan bir şey çıkmaz bu net ve kesindir,, Tek dersten kalırsak (iktisat tarihi;bahar dönemi dersiymiş) güz döneminde kayıt yenilemeyeceğiz değil mi ?sadece bahar döneminde kayıt yenileyeceğiz,,bahar dönemi dersi için sadece bahar döneminde mi kayıt yeniletip o dönemde sınava giriyoruz?? çünü burda amaç sınıf geçme değil dönem geçme ve kredi almaysa güz dönemi dondurulmuş oluyor,,ders bahar dönemi olduğu için o dönemde aktifleşiyoruz,ve boşuna niye güz dönemi ödeme yapayım yanılıyor muyum?? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Yeni sistem-mezun olmak