Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Güncel Haberler...
YGS sonuçları açıklandı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="Hazır-Cevap, post: 204869, member: 97061"]</p><p><strong>EN BAŞARILI İLLER</strong></p><p></p><p>- 6 tane YGS’nin ortalamasına göre değerlendirme yaptım. En başarılı il Yalova. 6 sınavın 5’inde en başarılı il</p><p></p><p>- İkinci il Kayseri</p><p></p><p>- Aydın, sonra da Karaman, Denizli, Ankara, Nevşehir, Kırşehir, Antalya, Mersin…</p><p></p><p>- Karadeniz’den ve Kayseri’nin doğusundan il yok, İstanbul yok.</p><p></p><p>- İzmir 13., İstanbul 43.</p><p></p><p>- Erzurum ve Batman İstanbul’un önünde. Bu durum düşündürücü. </p><p></p><p>- Birnci ilin puan ortalaması 242.</p><p></p><p>- 78. il Artvin. Puan ortalaması 218.</p><p></p><p>- Yani iller arasındaki puan farkı sadece 24.</p><p><strong></strong></p><p><strong>EN BAŞARISIZ İLLER</strong></p><p></p><p>- Şırnak, Hakkari ve Ardahan son 3’te.</p><p></p><p>- Bu arada bir eğitim sorunu var.</p><p></p><p>- Bu üç il kitleden 10 puan ayrılarak aşağıda yer alıyor.</p><p></p><p><strong>EN BAŞARILI İSİMLER</strong></p><p></p><p>- En başarılı Ayşenur Şam (Konya Meram Fen Lisesi), </p><p></p><p>- Günay Yolcu (İstanbul Özel Fen Lisesi). Bu adayların tüm puanları birbirine eşit. 3 puanları 500, iki puan türünde ikinciler, bir puan türünde de üçüncüler</p><p></p><p>- Sultan Çağrı top (İstanbul Özel Çağ Fen Lisesi)</p><p></p><p>- Kemal Sarı (Adana Fen Lisesi)</p><p></p><p>- Arman Özdemir (İzmir Fen Lisesi)</p><p></p><p>- Mehmet Nuri Akıncı (Konya Meram Fen Lisesi)</p><p></p><p>- Bekir Tok (Konya Meram Fen Lisesi)</p><p></p><p>- Kamil Çalışkan (Ankara Fen Lisesi)</p><p></p><p>- Ceren Uluer (Konya Özel Diltaş Anadolu Lisesi)</p><p></p><p></p><p></p><p>Hürriyetten Alıntıdır.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Hazır-Cevap, post: 204869, member: 97061"] [B]EN BAŞARILI İLLER[/B] - 6 tane YGS’nin ortalamasına göre değerlendirme yaptım. En başarılı il Yalova. 6 sınavın 5’inde en başarılı il - İkinci il Kayseri - Aydın, sonra da Karaman, Denizli, Ankara, Nevşehir, Kırşehir, Antalya, Mersin… - Karadeniz’den ve Kayseri’nin doğusundan il yok, İstanbul yok. - İzmir 13., İstanbul 43. - Erzurum ve Batman İstanbul’un önünde. Bu durum düşündürücü. - Birnci ilin puan ortalaması 242. - 78. il Artvin. Puan ortalaması 218. - Yani iller arasındaki puan farkı sadece 24. [B] EN BAŞARISIZ İLLER[/B] - Şırnak, Hakkari ve Ardahan son 3’te. - Bu arada bir eğitim sorunu var. - Bu üç il kitleden 10 puan ayrılarak aşağıda yer alıyor. [B]EN BAŞARILI İSİMLER[/B] - En başarılı Ayşenur Şam (Konya Meram Fen Lisesi), - Günay Yolcu (İstanbul Özel Fen Lisesi). Bu adayların tüm puanları birbirine eşit. 3 puanları 500, iki puan türünde ikinciler, bir puan türünde de üçüncüler - Sultan Çağrı top (İstanbul Özel Çağ Fen Lisesi) - Kemal Sarı (Adana Fen Lisesi) - Arman Özdemir (İzmir Fen Lisesi) - Mehmet Nuri Akıncı (Konya Meram Fen Lisesi) - Bekir Tok (Konya Meram Fen Lisesi) - Kamil Çalışkan (Ankara Fen Lisesi) - Ceren Uluer (Konya Özel Diltaş Anadolu Lisesi) Hürriyetten Alıntıdır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Güncel Haberler...
YGS sonuçları açıklandı