Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Ygs sonucum. Bu sonuçla Aöf'ye girebilir miyim?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="MasterOfPuppets, post: 194042, member: 128772"]</p><p>Merhaba arkadaşlar bugün yapılan ygs sınavında bu sonuçları aldım.</p><p><span style="font-size: 10px"> </span></p><p><span style="font-size: 10px"><strong>Sosyal Bilimler:</strong> 19 Doğru 10 Yanlış 11 Boş</span></p><p><span style="font-size: 10px"><strong>Türkçe: </strong>17 Doğru 14 Yanlış 9 Boş</span></p><p><span style="font-size: 10px"><strong>Matematik:</strong> 1 Doğru 0 Yanlış 39 Boş </span></p><p><span style="font-size: 10px"><strong>Fen Bilimleri</strong>: 1 Doğru 0 Yanlış 39 Boş </span></p><p><span style="font-size: 10px"><strong>TOPLAM: </strong>38 Doğru 24 Yanlış 97 Boş</span></p><p></p><p>Sonuçları ne çabuk öğrendin diyeceksiniz. İnternetteki cevap anahtarından az önce hesapladım % 95 doğrudur, sınavda verdiğim cevaplardır. </p><p>Bu sonuçlara göre sizce netice ne olur?</p><p></p><p>Barajı aşamayıp seneye tekrar mı ygs'ye girmem girekir yoksa 140 barajını aşıp aöf'ye girebilir miyim? veya küçük bir ihtimalde olsa 180 barajını aşabilir miyim? </p><p></p><p>başarılar... saygılar.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="MasterOfPuppets, post: 194042, member: 128772"] Merhaba arkadaşlar bugün yapılan ygs sınavında bu sonuçları aldım. [SIZE=2] [B]Sosyal Bilimler:[/B] 19 Doğru 10 Yanlış 11 Boş [B]Türkçe: [/B]17 Doğru 14 Yanlış 9 Boş [B]Matematik:[/B] 1 Doğru 0 Yanlış 39 Boş [B]Fen Bilimleri[/B]: 1 Doğru 0 Yanlış 39 Boş [B]TOPLAM: [/B]38 Doğru 24 Yanlış 97 Boş[/SIZE] Sonuçları ne çabuk öğrendin diyeceksiniz. İnternetteki cevap anahtarından az önce hesapladım % 95 doğrudur, sınavda verdiğim cevaplardır. Bu sonuçlara göre sizce netice ne olur? Barajı aşamayıp seneye tekrar mı ygs'ye girmem girekir yoksa 140 barajını aşıp aöf'ye girebilir miyim? veya küçük bir ihtimalde olsa 180 barajını aşabilir miyim? başarılar... saygılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Ygs sonucum. Bu sonuçla Aöf'ye girebilir miyim?