Bu yılki tercih kılavuzunda belli olacak her şey. Eğer tercih kılavuzunda varsa kapanmamıştır. Ki bence kapanmadı eğer öyle olsa biri çıkıp söylerdi mutlaka..Biri kapandı diyor, diğeri kapanmadı diyor? Durumlar nedir? Gerçektende kapandı mı bölüm? Bu sene kayıt burayı okumak istiyorum.![]()
ElbetteECRİN90 rica ediyorum bir gelişme olursa yazar mısın?
ben de hergun burdayımHergün bakıyorum Ecrin, unutmuyorsun değil mi?![]()
Ben de buralardayım.Bence bölümün kapanıp kapanmaması değil mesele. Bu bölümü yazmak isteyen arkadaşlar Türk dili ve edebiyatı bölümünü diğer aöf bölümleriyle karıştırıyorlar. Bu bölümü kala kala bitirirsin ama sonunda kimse dönüp yüzüne bakmaz. Sadece kendini kişisel olarak geliştirirsin.kpss de memur olarak hiçbir yere yerleşemezsin. Bunu aklına koy.Bundan öteye geçmez. Kendini geliştirmek isteyen tabii ki buyursun gelsin okusun.Ama bu bölümün sonunda bu bölümle ilgili birşeyler yapmak isteyenlerin çok çalışması lazım.Örgündekiler 1 ay çalışıyorsa bizim de 3 ay gece gündüz çalışmamız lazım. Göstermek lazım. aöfnde okuyanların içinde ne bab yiğitler var. Yüksek zekalılar var. Hakkını verelim mi bu bölümün,aöf Türk dili ve edebiyatı bölümünde okuyanların örgünden daha bilgili oldugunu gösterelim mi? var mısınız? Bu sitede bazı arkadaşlar var. Notları çok yüksek. Bakın çalışınca oluyormuş değil mi?ben de hergun burdayım![]()
Çok yaşayasın emi.Ben de tam bunu demek istiyordum.Bu bölüm kalıplara bağlı kalarak okunmaz.Özgün ve yaratıcı düşünceyi harekete geçirmek zorundasınız.Özgün ve yaratıcı düşünce de milletinizi sevmek ona bayılmakla sağlanır.
Özgün düşünce sahipleri cesur ve sabırsızdır.Sıradanlığa tahammül edemezler.Bu bölümde kendini adamışlar başarılı olacakdır.Sonra onlar usta olacaklardır.İşte burada devlet işe girişmelidir.Bilmelidir ki iyi ustaların kalfaları da iyi olur.
800 bin kişi barajı geçmiş bunların arasından ilk 10 bine girenler bu bölümü tercih edebilecek
(10 bin kontenjan göze hoş gelmiyor böyle yazdım ki vay be bu bölüme girmek ne zormuş desinler)