- Bölüm:
- İşletme
19-20 Nisan 2014 Bahar Dönemi Ara Sınav Soruları Yayınlandı Arkadaşlar. Sınav sorularına ulaşmak için aşağıda size neler yapacağınızı maddeler halinde ifade ettim.
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı (Yıllık) adresine girin...
- TC kimlik numaranızla giriş yapın.
- Fakülte seçin kısmından : Sınav Soruları
- Bölüm seçin kısmından: İstediğiniz Eğitim Yılını
- Ders seçin kısmından: İstediğiniz sınavı seçin. ( Ara-Final-Bütünleme)
- Açılan sayfada sol tarafta " Dersin Künyesi" nin altında" e-kitap" var tıklayın.
- Kitapçık kodlarından bölümünüze ait kitapçıkların ve derslerinizin kodlarını bir yere not edin.
- Cevap anahtarları derslerin koduna göre düzenlenmiştir. Cevaplara her dersin kodunun( kitapçıkların koduna göre değil ) karşılığına gelen satırdan bakacaksınız.
- Sol taraftan bölümünüzün kitapçık kodlarından sınav sorularını görebilirsiniz...
Hepinizin sınavdan yüksek notlar almanızı temenni ederim..
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı (Yıllık) adresine girin...
- TC kimlik numaranızla giriş yapın.
- Fakülte seçin kısmından : Sınav Soruları
- Bölüm seçin kısmından: İstediğiniz Eğitim Yılını
- Ders seçin kısmından: İstediğiniz sınavı seçin. ( Ara-Final-Bütünleme)
- Açılan sayfada sol tarafta " Dersin Künyesi" nin altında" e-kitap" var tıklayın.
- Kitapçık kodlarından bölümünüze ait kitapçıkların ve derslerinizin kodlarını bir yere not edin.
- Cevap anahtarları derslerin koduna göre düzenlenmiştir. Cevaplara her dersin kodunun( kitapçıkların koduna göre değil ) karşılığına gelen satırdan bakacaksınız.
- Sol taraftan bölümünüzün kitapçık kodlarından sınav sorularını görebilirsiniz...
Hepinizin sınavdan yüksek notlar almanızı temenni ederim..