erhanaslan
Yeni Üye
Arkadaşlar Açık ögretim üniversitesi 2.taksit son yatırma tarihi ne zaman
Teşekkürler2. Taksit son yatırma tarihi; 27 Şubat 2009 olup, mesai saati bitimine kadar para yatırılabilecektir...
Hayır...1. sınıf mı bu tarih
Hayır adınıza zarflar gelmiş olucak... O zarflar arasından isminiz görevli tarafından bulunucak ve kimlik kartınız bandrolü yapıştırılarak size verilicek. Makbuzlarda sizde kalıcakpeki yatırdımıza ilişkin makbuzu buroyamı teslim etcez bizdemi kalıcak
Hangi büroda kayıt olduysanız, kimlik kartlarınız o büroya gönderilir. Onun için isterseniz kayıt olduğunuz aöf bürosunu arayarak bilgi alabilirsiniz.qizemmmmm
arkdşlr öğrenci kmlik kartlarımızı istediğimiz bürodan alabrmiyiz yni bn aydınlıkta kayıt oldum cebeciden alablr miyim?? acil cvp
saol garbii
Hayır adınıza zarflar gelmiş olucak... O zarflar arasından isminiz görevli tarafından bulunucak ve kimlik kartınız bandrolü yapıştırılarak size verilicek. Makbuzlarda sizde kalıcak
Hangi büroda kayıt olduysanız, kimlik kartlarınız o büroya gönderilir. Onun için isterseniz kayıt olduğunuz aöf bürosunu arayarak bilgi alabilirsiniz.
yok canım bi değişiklk olmadıysa 180+39 su iç gecer bi bardakyaw ben daha ilk taksidi sindiremedim 2.taksid ne çabuk geldi.1.taksitle aynımı peki?
bi bardaklık değilki bi damacana içmem lazımyok canım bi değişiklk olmadıysa 180+39 su iç gecer bi bardak![]()
slm arkadaşlar biri bna yardım etsn ben ıgdrda kayıt yaptım adres bodrum werdm şuan bodrumdayım burda aof birosu yok muglad war ben ordanmı alacam kimlik kartımı cewp![]()