2. Üniversite ?

bymumi10

Yeni Üye
Selam. Ben Ege Üniversitesi işletme bölümünü bu yıl kazandım.Şu an hazırlıktayım.Bir yandan ikinci üniversite olarak aof bir bölüm daha okumak istiyorum.Kamu yönetimini düşünüyorum.sizce doğru tercih mi ? ayrıca bana ne gibi katkısı olabilir.
sizce yıllık aşağıdaki ücreti vermeye değer mi ? Başka önerileri olan yada bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum . Teşekkür ederim saygılar .

Ayrıca ücret

İKTİSAT / KAMU YÖNETİMİ 190.00 TL78.00 TL190.00 TL78.00 TL
Yani toplam 536 TL

pencere77

Yeni Üye
öncelikle kendi bölümünüzü bitirmenizxi öneririm.kafanız dağılabilir.konstre eksikliği yaşayıp okulunuza etki edebilir...

bymumi10

Yeni Üye
öncelikle kendi bölümünüzü bitirmenizxi öneririm.kafanız dağılabilir.konstre eksikliği yaşayıp okulunuza etki edebilir...
cevapladığınız için teşekkür ederim. Kendi okulumu hiç aksatmadan yapmaya çalışacam.Sınavlar dersler falan çakışırsa hiç düşünmeden aof derslerine bakmam.okul bittikten sonra tamamen dil eğitimine vermek istiyorum kendimi. o yüzden yazılmak istiyorum.bölüm olarak cevap verirseniz teşekkür ederim. çünkü kesinlikle yazılacam aof ne .

kartal4500

Yeni Üye
cevapladığınız için teşekkür ederim. Kendi okulumu hiç aksatmadan yapmaya çalışacam.Sınavlar dersler falan çakışırsa hiç düşünmeden aof derslerine bakmam.okul bittikten sonra tamamen dil eğitimine vermek istiyorum kendimi. o yüzden yazılmak istiyorum.bölüm olarak cevap verirseniz teşekkür ederim. çünkü kesinlikle yazılacam aof ne .
Arkadaşım bence bir yıl daha bekle 2010 öss sınavına gir sonra açıköğretim tercih et böylece yıllık 80 tl fazla para vermezsin.bu fazladan ödediğin para dört yılda zamsız 320 lira eder.bölüm olayına da gelince açıköğretimin yeni açtığı uluslararası ilişkiler bölümünü okuman bence daha mantıklı gibi geliyor.başarılar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar