profesör olmuşsun ama bu konuda resmen sallamışsın. Bu siteye de boşuna üye olmuşuz belli.
Bu sana kapak olsun! Bir daha bilip bilmeden ahkam kesme!
http://www.anadolu.edu.tr/aos/sss/sss.aspx#12
öğretim süresi 4 yıl olan iktisat, işletme fakülteleri ile açıköğretim fakültesi ingilizce öğretmenliği ve okulöncesi öğretmenliği lisans programları öğrencilerinden 1. Ve 2. Sınıf derslerinin tümünden başarılı olup ön lisans diploması düzenlenmesi isteğiyle aöf bürolarına başvuranlara, kayıt sildirmek koşuluyla ön lisans diploması düzenlenmektedir.
Sınav sonuçlarının açıklandığı tarihten itibaren 10 gün sonra, herhangi bir aöf bürosuna, "kaydınızın silinerek ön lisans diploması düzenlenmesi isteğini açıkça belirten" imzalı, adresli dilekçeniz ve öğrenci kimlik kartınız ile bizzat başvurmanız gerekmektedir. Fakülteye “öğretim gideri” ve “cari hizmet maliyetlerine öğrenci katkı payı” 2. Taksit borcu olan öğrencilerin ön lisans diploması talebinde bulunmadan önce 2. Taksit borçlarını bankaya ödemeleri gerekmektedir. 2. Taksit borcu ödenmedikçe kaydın silinip ön lisans diploması talebinin yerine getirilmesi mümkün olmamaktadır.
Başvuru dilekçeniz ve öğrenci kimlik kartınız aöf bürosunca incelenecek ve uygun bulunması hâlinde ön lisans diploması düzenlenmek üzere başvurunuz işleme alınacaktır.
Aöf bürosuna başvurduktan 15 gün sonra hazır olacak diplomanızı, başvurduğunuz aöf bürosundan imza karşılığında alabilirsiniz. Diplomalar posta ile gönderilmez, mezunların kendisine veya yasal vekiline verilir. Bunun dışında hiç kimseye verilmez.
Hazırlanan ön lisans diplomasındaki kimlik bilgilerinin doğruluğunun kontrol edilebilmesi için, diplomanızı teslim alırken kimlik bilgilerinizi gösteren resmî bir belgenin yanınızda bulunması gerekmektedir.