2 Yıllıktan Dikey Geçiş Hakkında Bilgi ve Harç Mevzu

YoL GeZeR

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben 2 yıllık üniversite mezunuyum ve açık öğretime kayıt olacağım işletme bölümüne bunun için ilk olarak bankaya ne kadar harc üçreti yatırmam gerekiyor, hazırlık dönemi olarak bahsedilen dönemde ki derslerden gecememe durumu sonrasında bir sene daha mı hazırlık oluyor yoksa bir üst sınıfta iken o dersleri mi alıyorum (ne olur ne olmaz hayat bu aksilik çıkabilir kötüyü düşünmeklazım ilk), diğer sorum ise internetten yapacağım kayıt başvurusu ne zaman açılacak teşekkür ederim şimdiden.

Hazır-Cevap

Özel Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben 2 yıllık üniversite mezunuyum ve açık öğretime kayıt olacağım işletme bölümüne bunun için ilk olarak bankaya ne kadar harc üçreti yatırmam gerekiyor, hazırlık dönemi olarak bahsedilen dönemde ki derslerden gecememe durumu sonrasında bir sene daha mı hazırlık oluyor yoksa bir üst sınıfta iken o dersleri mi alıyorum (ne olur ne olmaz hayat bu aksilik çıkabilir kötüyü düşünmeklazım ilk), diğer sorum ise internetten yapacağım kayıt başvurusu ne zaman açılacak teşekkür ederim şimdiden.

İlk önce internetten başvuru yapacaksınız.Daha sonra bankaya gidip harç işlemlerini hallettikten sonra hazırlayacağınız evraklarla birlikte aöf bürosuna gidip kaydınızı yaptıracaksınız.Hazırlık sınıfında kalırsanız sınıf tekrarı yapacaksınız.Eğer en az 2 dersten geçerseniz diğer kalan 2 dersi 3.sınıfa geçtiğinizde takrar alacaksınız.

http://aofkayit.anadolu.edu.tr/menu.asp?sid=07ba096793628b7722872cd03071d661 buradan ulaşabilirsiniz...

YoL GeZeR

Yeni Üye
peki bunun için ne kadar üçret yatırmam gerekiyor bunu hakkında bilgi edinmek istiyordum ben genel olarak.

Hazır-Cevap

Özel Üye
peki bunun için ne kadar üçret yatırmam gerekiyor bunu hakkında bilgi edinmek istiyordum ben genel olarak.
---İŞLETME---

(1. taksit)Cari Hiz. Mal. Öğr. Katkı Payı 190.00 TL
(1. taksit)Öğretim Gideri 39.00 TL
(2. taksit)Cari Hiz. Mal. Öğr. Katkı Payı 190.00 TL
(2. taksit)Öğretim Gideri 39.00 TL

canselen

Özel Üye
yok aynen 190+39 tl kayıt tarihleride 26 ekim 25 kasım.1adet diploma ve kimlik aslı,banka makbuzu,internetten başvuru formu ve 4adet resim gerekli.diploma ve kimlik salını götürdüğünüzde noterdenden onaylatmaya gerek yokmuş.bizzat büroyla konuştum.çünkü bende kayıt yaptıracağım.bilginize;)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar