2009-2010 harc ücretleri ve kayıt yenileme tarihleri..?

sblsbl

Yeni Üye
arkadaşlar kitapları ne zman alcaz parayı yatırdıktan snra mı yqsa yatrmadn önce mi ?

sblsbl

Yeni Üye
parayı yatırıp belgelerle birlikte aof bürasuna gidip kaydınızı yaptırınca bürodan kitapları vereceklerdir, başarılar:)
ßn 2.sınıfa qeçtim kayıt yenileme tarihleri ne zman bde kitpları harcı yatrnca mı alcas önce alamıyormuyuz sanqi qeçen sene öleydi qßi öle hatrlıorm :S

güzelim

Yeni Üye
ßn 2.sınıfa qeçtim kayıt yenileme tarihleri ne zman bde kitpları harcı yatrnca mı alcas önce alamıyormuyuz sanqi qeçen sene öleydi qßi öle hatrlıorm :S
Kayıt yenileme tarihleri 01aralık-25aralık arası
Kitapları kayıt yaptırdığın burodan alıryorsun o anda kitap varsa alabiliyorsun. Yoksa biraz beklemen gerekecek. (Ben hemen alabılıyorum mesala)

EdizCem

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba...
beni bir konuda bilgilendirirseniz sevinirim =)

ben 2008 de açıköğretim işletme bölümü okudum ve sınıfta kaldım bu yıl ek tercih ile halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü tercih ettim. halkla ilişkilere kayıt yaptırırken daha önce işletme okuduğum için extra olarak yapmam gereken birşey varmı? ve kayıt tarihi ne zaman ? şimdiden çok çok teşekkür ederim =)

binnur_10

Yeni Üye
Merhaba siteye yeni üye oldumda bişey sormak istiyorum ben önlisans mezunuyum dikey geçiş yapabilmek için ne yapmam gerekiyor.yeni başvurmak isteyenler için kayıt tarihleri nezaman ve harç parası nekadar bilgilendirirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

erolpasa

Yeni Üye
Merhaba siteye yeni üye oldumda bişey sormak istiyorum ben önlisans mezunuyum dikey geçiş yapabilmek için ne yapmam gerekiyor.yeni başvurmak isteyenler için kayıt tarihleri nezaman ve harç parası nekadar bilgilendirirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
kayıtlar 26 ekimde başlıyor. Kasımın sonuna doğru bitiyor. Yapman gerekenler;

http://aofkayit.anadolu.edu.tr/menu.asp?sid=4e851002114935654da16bcb83139c09 bu sitede başvuruya başlamak için tıklayınız bölümünü tıklayıp kaydını yapmak. Kayıt yaptıktan sonra bir form çıkacak karşına. Formun örneği burda: http://aofkayit.anadolu.edu.tr/belgeler/yk_basvuru_belgesi.htm bu ekranı yazıcıdan çıkartıp bankaya harç yatırman gerekiyor. Harç miktarı 229 tl. Daha sonra 4 adet resimle beraber aöf bürosuna başvurabilirsin.

ahmetbal35

Yeni Üye
Arkadaşlar kayıt yenileme tarihleri nedir diye soracaktım ama sağolsun rainbow iki mesajda bir aynı mesajı yazmak zorunda kaldığı için bende soruma yanıt bulmuş oldum :). Teşekkür ederim.
Fakat şöyle bir sorum olacak bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.Ben aöf 2. sınıf Halkla İlişkiler öğrencisiydim ve 1.sınıf iktisada giriş dersi hariç tüm dersleri verdim(lanet olası derstende 48 ortalama ile kaldım:). Yani bu şekilde 1 ders için malesef 1 yıl daha sınava girmem gerektiğini biliyorum ama kayıt yenileme için harç parasını herkesle aynı mı yatırıcam onu bilmiyorum.Bilen var mı?

gorkem087

Yeni Üye
Arkadaşlar ben alttan 2 tane dersle işletme 4. sınıfa geçtim kayıt tarihleri ne zaman olacak,aof sitesine baktım kafam karıştı.Birde kayıt eğer aralıkta olacaksa,kayıt yenileme ne zaman olacak anlamadım yardım edin lütfen

rainbow

Özel Üye
Arkadaşlar kayıt yenileme tarihleri nedir diye soracaktım ama sağolsun rainbow iki mesajda bir aynı mesajı yazmak zorunda kaldığı için bende soruma yanıt bulmuş oldum :). Teşekkür ederim.
Fakat şöyle bir sorum olacak bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.Ben aöf 2. sınıf Halkla İlişkiler öğrencisiydim ve 1.sınıf iktisada giriş dersi hariç tüm dersleri verdim(lanet olası derstende 48 ortalama ile kaldım:). Yani bu şekilde 1 ders için malesef 1 yıl daha sınava girmem gerektiğini biliyorum ama kayıt yenileme için harç parasını herkesle aynı mı yatırıcam onu bilmiyorum.Bilen var mı?

Evet herkesle aynı harç parasını yatıracaksınız..Kayıt yenileme tarihinde yani ..Rica ederim .;)

rainbow

Özel Üye
Arkadaşlar ben alttan 2 tane dersle işletme 4. sınıfa geçtim kayıt tarihleri ne zaman olacak,aof sitesine baktım kafam karıştı.Birde kayıt eğer aralıkta olacaksa,kayıt yenileme ne zaman olacak anlamadım yardım edin lütfen
Selam,
Siz 1- 25 aralık tarihleri arasında yani (kayıt yenileme) zamanında yapacaksınız.

migvars

Yeni Üye
arkadaşlar aöf geçmiş yıllara ait çıkmış soru ve cevaplarını ÇIKTI olarak nasıl alabilirim...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd