CHAKALLLLL
Yeni Üye
çok teşekkür ederim.. 
parayı yatırıp belgelerle birlikte aof bürasuna gidip kaydınızı yaptırınca bürodan kitapları vereceklerdir, başarılararkadaşlar kitapları ne zman alcaz parayı yatırdıktan snra mı yqsa yatrmadn önce mi ?
ßn 2.sınıfa qeçtim kayıt yenileme tarihleri ne zman bde kitpları harcı yatrnca mı alcas önce alamıyormuyuz sanqi qeçen sene öleydi qßi öle hatrlıorm :Sparayı yatırıp belgelerle birlikte aof bürasuna gidip kaydınızı yaptırınca bürodan kitapları vereceklerdir, başarılar![]()
Kayıt yenileme tarihleri 01aralık-25aralık arasıßn 2.sınıfa qeçtim kayıt yenileme tarihleri ne zman bde kitpları harcı yatrnca mı alcas önce alamıyormuyuz sanqi qeçen sene öleydi qßi öle hatrlıorm :S
Sayın Rainbow Sizce neden kayıt tarihleri bu kadar geçe alındı
geçen yılın ikinci taksidi sanırım. zaten kayıt yaptırmanız için geçen yıldan kalanı ve bu yıl da 1. taksiti ödemeniz gerekir, olur yani hayırlı olsunben 2.taksiti ödemedim kayıt yenileme yaparken hem 2. taksidi hem yenileme ücreti yatırsam olurmu
kayıtlar 26 ekimde başlıyor. Kasımın sonuna doğru bitiyor. Yapman gerekenler;Merhaba siteye yeni üye oldumda bişey sormak istiyorum ben önlisans mezunuyum dikey geçiş yapabilmek için ne yapmam gerekiyor.yeni başvurmak isteyenler için kayıt tarihleri nezaman ve harç parası nekadar bilgilendirirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar kayıt yenileme tarihleri nedir diye soracaktım ama sağolsun rainbow iki mesajda bir aynı mesajı yazmak zorunda kaldığı için bende soruma yanıt bulmuş oldum. Teşekkür ederim.
Fakat şöyle bir sorum olacak bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.Ben aöf 2. sınıf Halkla İlişkiler öğrencisiydim ve 1.sınıf iktisada giriş dersi hariç tüm dersleri verdim(lanet olası derstende 48 ortalama ile kaldım. Yani bu şekilde 1 ders için malesef 1 yıl daha sınava girmem gerektiğini biliyorum ama kayıt yenileme için harç parasını herkesle aynı mı yatırıcam onu bilmiyorum.Bilen var mı?
Selam,Arkadaşlar ben alttan 2 tane dersle işletme 4. sınıfa geçtim kayıt tarihleri ne zaman olacak,aof sitesine baktım kafam karıştı.Birde kayıt eğer aralıkta olacaksa,kayıt yenileme ne zaman olacak anlamadım yardım edin lütfen