2009-2010 harc ücretleri ve kayıt yenileme tarihleri..?

dedoş

Yeni Üye
tek dersin kaldığından ötürü 4. sınıfa sorumlu olarak geçtin demektir merak etme.
dipnot: en az 2 dersten kaldığında sorumlu bi üst sınıfa geçiliyor. 3 dersin kalırsada malesef kalınıyor.buda benden sana ek bilgi:)

onu bende biliyorumda 2 sene üst üste aynı sınıfı okudum diye ve hala alttan dersim var diye hala 3. sınıfta olduğumu söylediler ısrarla :)

AktüeL

Özel Üye
Tesekkurler Erolpasa bir sorum daha var peki aöf bittiğinde myo diplomamıda geri alabiliyomuyum ?
birde bu dikey geçişte 3.sınıfa doğrudan basvuru yazıyo birde hazırlık var sizce 3. sınıfa kayıt yaptırmalımıyım ?
Arkadaşım sen mecburen hazırlık okuyacaksın. Elektrik mezunu olduğun için hazırlık okumak zorundasın. Öyle kafana göre seçemiyosun. Başvuru şartlarını iyice oku. Hazırlık programına kayıt yaptıracaksın. Sonra 3. sınıfa geçiceksin, 1 yıl hazırlık okuduktan sonra.
Ayrıca diplomana kimse dokunmuyor merak etme, önlisans diploman sende kalacak, noter onaylı fotokopisini Aöf'e vereceksin.
Kolay gelsin.

kapukaya

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba 2dersten kaldım şartlı 2. sınıfa geçtim. Kamu Yönetimi bölümündeyim. Kayıt yeniletmedim...Fakat kayıt yenilemenin dün son olduğunu gördüm...30 ekim 2009 doğru mu? Yani yapacak bişey yok gibi.. geldi sanki bana yardımcı olursanız sevinirim....

AktüeL

Özel Üye
Arkadaşlar merhaba 2dersten kaldım şartlı 2. sınıfa geçtim. Kamu Yönetimi bölümündeyim. Kayıt yeniletmedim...Fakat kayıt yenilemenin dün son olduğunu gördüm...30 ekim 2009 doğru mu? Yani yapacak bişey yok gibi.. geldi sanki bana yardımcı olursanız sevinirim....
İngilizce öğretmenliğinin kayıt yenilemesine bakmışsın.
İçin rahat olsun, kesinlikle 1-25 aralık tarihleri arasında yapacaksın kayıt yenilemeni.
Bizler de o tarihi bekliyoruz. Hiç sıkma canını, daha var.

yesilll_1963

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar benim bikaç sorum olacak.madde halinde açıklayıcı cevaplar verirseniz sevinirim,çünkü çok kafam karıştı gece gece.
ben ikinci üniversite kapsamında bankacılık ve sigortacılık okuyorum ve 2nci sınıfa geçtim.
1. ben kaydımı 1-25 aralık tarihleri arasında mı yenilicem? (25 kasıma kadar bişeyler gördüm kafam karıştı,bu 25 kasım olayı nedir anlatırmısınız,ilk sene o tarihlerde kayıt yaptırdık cünkü,o ilk kayıta mahsus bir tarih mi?)
2. ilk sene yüklü bir harç miktarı vermiştik.bu sene 2 taksit halinde 71-71 mi ödücez yoksa gene 200küsür mü ödücez?
ikinci üniversite kapsamında olduğumu bir kez daha belirtiyorum,çünkü ilk sene kayıt tarihleri bizim daha farklı zamanlardaydı.
şimdiden ilgilenen arkdaşlara teşekkür ederim.:)

erolpasa

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar benim bikaç sorum olacak.madde halinde açıklayıcı cevaplar verirseniz sevinirim,çünkü çok kafam karıştı gece gece.
ben ikinci üniversite kapsamında bankacılık ve sigortacılık okuyorum ve 2nci sınıfa geçtim.
1. ben kaydımı 1-25 aralık tarihleri arasında mı yenilicem? (25 kasıma kadar bişeyler gördüm kafam karıştı,bu 25 kasım olayı nedir anlatırmısınız,ilk sene o tarihlerde kayıt yaptırdık cünkü,o ilk kayıta mahsus bir tarih mi?)
2. ilk sene yüklü bir harç miktarı vermiştik.bu sene 2 taksit halinde 71-71 mi ödücez yoksa gene 200küsür mü ödücez?
ikinci üniversite kapsamında olduğumu bir kez daha belirtiyorum,çünkü ilk sene kayıt tarihleri bizim daha farklı zamanlardaydı.
şimdiden ilgilenen arkdaşlara teşekkür ederim.:)
cevaplar
1. Kayıt tarihlerin 1 aralık - 25 aralık arasında olacak. Kasım sonuna kadar olanlar ek yerleştirme dikey geçiş kayıtları vs. senin onlarla bir alakan yok.

2. Kayıt yenileme harçları bildiğim kadarıyla daha açıklanmadı ama 200 civarı birşey olur. 2 defa 200-200 ödeyeceksiniz.

numidian

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar iki yıllıkdan aöf işletme geçdim hazırlık okudum 3 sınıfta kaldım.Bu sene bir daha 3 sınıf okuyacağım kayıt ne zaman yenileyeceğim

yesilll_1963

Yeni Üye
cevaplar
1. Kayıt tarihlerin 1 aralık - 25 aralık arasında olacak. Kasım sonuna kadar olanlar ek yerleştirme dikey geçiş kayıtları vs. senin onlarla bir alakan yok.

2. Kayıt yenileme harçları bildiğim kadarıyla daha açıklanmadı ama 200 civarı birşey olur. 2 defa 200-200 ödeyeceksiniz.
teşekkür ederim arkadaşım,rainbow da söylediklerini onayladıysa demekki korkmama gerek yok.bir de dün ingilizcenin kayıt zamanını öğrenince şimdi içimden:)

eceada

Yeni Üye
:mad:harçlar tavan yapmış bu nası bişi yaa.. 600+600 49+49 :(
2. sınıfa geçecekken kayıt tarihini kaçırmış ve o sene kaydım donmuştu (1 sene kaybım oldu) çokk zırladım, ağladım ama yapacak bişi kalmamıştı:D dikkat !!!

egelisa

Yeni Üye
niye herkes cevabı 1-2 mesaj önce yazıldığı halde tekrar tekrar sormuş :S
okuma alışkanlığı yok galiba kimsede...

06burak

Yeni Üye
Merhaba , geçen sene hayvan saglıgı ve yetistiriciliği bölümünden mezun olarak açıköğretim iktisat hazırlık bölümüne kayıt yaptırdım ve hazırlık bölümünü sorunsuz şekilde geçtim. Şimdi ben 3. sınıf için tekrar kayıt mı yaptırcam yoksa normal sekilde kayıt yenileme yaparak 1. sınıftan mı devam edeceğim.Yardımcı olursanız çok sevinirim .

kshrlyme

Yeni Üye
bu işletme 2.sınıfa kayıt tarıhı ve de harç ücretini ogrenebılırsem cok sevınırımmmm sımdıden tsklerrr

edibe_45

Yeni Üye
arkadslar ben 3.ınıfda dört derstenn kaldımmm veee harc parasını yatrmdaımm ne olacakk bana yardımm edermısın ayrıca kayıt yenıleme tarıhını kacrdmmı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd