2010 - 2011 Açıköğretim Aöf Harç Ücretleri - Kayıt Yenileme Harçları - açık öğretim harçları -

öğretim gideri 150
Birde cari hizmet maliyeti var 42.50 o da.
İlk taksit 192.50 yatıracaksın.28 şubata kadar da 2.taksitini yatırabilirsin tutar yine aynı

burda hesaplanmışı var arkadaşım;)

bu kadar uğraştıracaklarına insanları hepsinin tutaları aynı olsaydıya sanki 3. 4. yılı olanla 6. yılı olan farklı sınava giriyor hepsinin aynı . benim de 235 + 235 taksit tutarları ( öğretim gideri tutarı 150 ikinci üniversitem olduğu için cari hizmet tutarı 85 )

bende ikinci üniversite okuyorum Türk dili ve edebiyatı bu sabah büroyu aradım 290 tl dediler 2 sınıftayım benle aynı durumda olan arkadaşlar eğer yatırdıysanız harc ne kadar verdiniz haber verir misiniz

ilginç bende türk dili ve ebebiyatını okuyorum 2.sınıfa geçetim..
benim de ikinci üniv.ama ben örgün okumuştum siz aöf.okudunuz? ben 1.taksit 247..tl yatırdım...

ilginç bende türk dili ve ebebiyatını okuyorum 2.sınıfa geçetim..
benim de ikinci üniv.ama ben örgün okumuştum siz aöf.okudunuz? ben 1.taksit 247..tl yatırdım...
yo bende örğün okudum eki altan dersiniz var mı

evet var bir dersim var dersle alakalı değli bence siz gidip bi büroya sorun duymamıştım hiç..

ebrucum sende edebiyat bölümünü okuyordun canım yanlış bilmiyorsam 2.sınıfa geçtin mi? 190 ytl yatırmısın öyle gördüm normalde 1.taksit 247 değilmi?

selam herkese bişey soracam benim geçen seneki 2. taksiti yatırmadım görünüyor nette büroya gidip sordumda doğru dediler fakat ben parayı yatırdım ayrıca final hatta büt. lerede girdim sorduğum diyer aöf. ler bana parayı yatırmazsan sınavlarada giremezdin dediler ki mantıklıda dekontuda bulamadım nasıl çözerim bu meseleyi yardım ederseniz veya bilgi verirseniz çooooooooooooooooooooook sevinirim

selam herkese bişey soracam benim geçen seneki 2. taksiti yatırmadım görünüyor nette büroya gidip sordumda doğru dediler fakat ben parayı yatırdım ayrıca final hatta büt. lerede girdim sorduğum diyer aöf. ler bana parayı yatırmazsan sınavlarada giremezdin dediler ki mantıklıda dekontuda bulamadım nasıl çözerim bu meseleyi yardım ederseniz veya bilgi verirseniz çooooooooooooooooooooook sevinirim

bence ancak yatırdığın bankadan ikinci bir dekont isteyerek olabilir çıkıyorlarmı bilmiyorum ama yatırdığın günü biliyorsan git bir konuş

ben yatırdım rahatladım..............

slm arkadaslar ben gazı rtv bolumunu bıtırdım lısansa tamamlak ıcın ısletme bolumu hazırlık sınıfına kaydımı gecen yıl yaptırdım 3 dersten kaldıgım ıcın bu sene sınıf tekrarı yapacagım
1.sorum kayıt yenıleme ıcın sadece para yatırmam yeterlımı (askerlık tecıl belgesı ınternet cıktısı gıbı ıslemlere tekrar gerek varmı?
2.sorum ıse tablolardan baktım bırınde sınıf tekrarı 150 tl dıger tabloda ısletme ıktısat bolumunde 2.3.4 yıldan fazla okuyanlar ıcın daha dusuk bır mıktar belıtılmekte
bu 2 soru hakkında bılgı verırsenız cok tesekkur ederım.

ebrucum sende edebiyat bölümünü okuyordun canım yanlış bilmiyorsam 2.sınıfa geçtin mi? 190 ytl yatırmısın öyle gördüm normalde 1.taksit 247 değilmi?

evet canım edebiyat okuyorum ama 2. sınıf diilim malesef.. :( o yüzden o kadar yatırım..

Çeko okuyorum 3'e geçtim alttan bi dersim var 5. senem 268,75 TL ödedim yuhh yaaa

harçlar çok yüksek . bir ailen 3 kişi açıköğretim okuyan var tanıdıklarımdan....örgünü maddi zorluklar içerisinde okuyamayan açıköğretime geçen ama burdada harçlardan şikayet binlerce gencimiz var....

2010 laborant ve veterınerlık sınav sorularını ındırmek ıstıyorum bulamadım yardımcı olursanız sevınırım

2. taksidi yatirma son tarihi

turk dili ve edebiyati 1. siniftayim, 2. taksidi yatirmak icin son tarih nedir? cevaplarsaniz sevinirim, tesekkurler

Arkadaşlar ben 2. dönem harcımı 1. dönemle beraber yatırıp yatırmadığımı hatırlamıyorum.
Bunu bankaya gitmeden öğrenmenin bir yolu var mı?

tonchpad kardeşcanım anadolu üniversitesi sayfasına gir açıköğretim sistemine gir tc ve şifrenle harcanın yatırılp yatırılmadığını anlarsın...borcun varsa burada gözükürrr

ben harç yatırmaktab bıktım fakülte almaktan bıkmadı........evde otururkrn para veriyoruz gerek yokk.......sisteme hayır...taksime git eylem yap yağmur

Geri