2010 ağustos askere gidecekler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sabri55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar...29 yaşını doldurup temmuz başında mezun olacak durumda olanlar (temmuz başı diplomalar alınacakmış), askerlik için başvuduklarında kaçak durumunda oldukları için hemen alınırlar mı ağustosta?bilgisi olan paylaşsın lütfen...

bir sorum daha var..diplomaları şubeden mi alıyoruz yada iletişim adresimize mi postalıyorlar?

şubeden alabılırsın dıplomanı

şubat (tıp dr.)

01 - 31 ocak

31 ocak

01, 02 şubat

nisan (krş.snf/tıp dr.)

01 - 31 mart

31 mart

01, 02, 03 nisan

haziran (tıp dr.)

01 - 31 mayıs

31 mayıs

01, 02 haziran

ağustos(krş.snf/tıp dr.

01 - 31 temmuz

31 temmuz

01, 02, 03 ağustos

ekim (tıp dr.)

01 - 30 eylül

30 eylül

01, 02 ekim

aralık (krş.snf./tıp dr.)

01 - 30 kasım

30 kasım

01, 02, 03 aralık

arkadaslar gordugunuz gibi asal da basvuru tarihi 31 temmuz olarak gozukuyor yoksa ben mi yanlış baktım

arkadaslar gordugunuz gibi asal da basvuru tarihi 31 temmuz olarak gozukuyor yoksa ben mi yanlış baktım
imkansınz bu ay 30 çekiyor kardesim o geçen yıl büyük ihtimal yada yanlış yazılmıştır.

takvim yokmu kardeş senın etrafında :) boş ver o bılgıyı sen bu ay 30 cekıo sen 31ıne kalma :D

Celp Dönemi Erken Sevk Dilekçesi Verilebilecek Tarihler
Şubat (Tabip) 01 Kasım-
31 Aralık
Nisan
(Karışık Sınıf) 01 Kasım-
28/29 Şubat
Haziran (Tabip) 01 Mart-30 Nisan
Ağustos
(Karışık Sınıf) 01 Mart-
30 Haziran
Ekim (Tabip) 01 Temmuz-
31 Ağustos
Aralık
(Karışık Sınıf) 01 Temmuz-
31 Ekim

2010 yılı içindir ve ağustos için 30 haziran son diyor

Ortalık karışık bence aralıkda gidin bende mezun oldum böyle düşünüyorum.

arkadaşlar ortalık karışıkta ne demek vatanımızın milletimizin zor zamanında askerde görev yapmak gibisi var mı ? diplomam geldiyse yarın direk tecili bozduracağım Allah izin verirse

arkadaşlar ben gittim diplomamı aldım askerlik şubesinde de dilekçemi verdim inş. ağustos celbi için sonucu bekliyorum hayırlısı......

Arkadaşlar ben bugün diplomamı aldım. Kii diplomalar 29 unda gelmiş. Koş koştur öğlen büroya diplomayı aldım. Koştur şişli asal. Saat 3 ü geçiyordu hastaneye gittim. Muane yok dediler. Komutanlardan allah bin kere razı olsun babalık yaptılar. Saat 4 civarı şubemden ağustos celp kağıdımı teslim aldım.

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son Mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,557
Kullanıcılar
90,662
Son üye
Gülüzar
Geri