asah
GOLD Üye
- Bölüm:
- Türk Dili ve Edebiyatı
evet aof ogrencıyı somuruyorrrzaten böyle bişey mümkün olmaz herhalde aöf den zaten bişey beklemekte hata
evet aof ogrencıyı somuruyorrrzaten böyle bişey mümkün olmaz herhalde aöf den zaten bişey beklemekte hata
ortalaman 2.00 ve ustuyse gecer degılse tekrar aynı dersı gormek zorundasınhocam geçen dönem 1 tane dersim CD idi, onuda geçtim yoksa o kaldı ?
Genel not ortalamanız 2 olduğu için onuda geçtiniz sorunsuz 1 üst sınıftasınız alttan kalan dersiniz yok tüm dersleri vermişsiniz.hocam geçen dönem 1 tane dersim CD idi, onuda geçtim yoksa o kaldı ?
2. sınf 2 ders ve 3. sınıftan 2 ders ff gno 2 üzeri 4 e başlayamıcak mıyım sırf 2 ders için bir yılım boşa mı gidecek 2. sınıftan yon. bilimi ve ataturk ilkesi dersleri yüzünden ff diye 1 yıl bu derslerini alıcam diğer derslerin kitaplarını atayımmı bilgilendirecek var mı kitapları atıcam.ff dersler hangi dönemde geldiyse o dönem takrar alınacakmış
cvp için sağolun öyleyse güzel olur ama eski sistemde 2. den sorumlu dersin olduğunda 4. geçemiyordun bazıları başlayamazsın diyo ama bende yeni sistemi ve kurallarını pek bilmiyorum.hem 4.sınıfın derserine hemde ff derslerinize çalışırsınız
Zaten 1. sınıftan dersiniz varmış bu sene gördüğünüz sanırım geçen verememişsiniz, genel not ortalamanız 2 nin altında olduğu için sınıf tekrarı yapacaksınız cc ve üstü dersleri vermiş oluyorsunuz, seneye göreceğiniz dersler metafizik ve modern sosyoloji tarihi dersleri, seneye derslerin görüldüğü ilgili dönemlerde tekrar bu sınavlara gireceksiniz not ortalamanızı 2 ye yükseltince (not ortalamanıza bu seneki tüm dersler dahil edilecek yani bu seneki ortalama ile seneye göreceğiniz 2 dersin toplamlarının ortalaması 2 olmalı ) ve ff ders notunuz olmayınca bir üst sınıfa geçeceksiniz, genel not ortalamanız 2 altında kaldığı için bir üst sınıftan ders alamazsınız.http://k1306.hizliresim.com/1b/g/p5kb4.png
arkadaşlar bu durum nedir ? ben 3. sınıfa gecebilecek miyim alttan alma var mı nedir yahu ?
4. sınıf derslerini alabilirsin not ortalaman 2 üstü olduğu için ama o ff olan tüm dersleri vermen gerekli ilgili dönemlerde vermedikçe mezun olamazsın.mrb ben 3. sınıftayım sınav sonucu böyle geldi 2. sınıftan 2 dersim var yönetim bilimi ve atatürk ilkeleri onlardan sınava girmediğim için ff aldım peki bu sonuçla 4.sınıfa başlayabilir miyim ve 3. sınıftaki 2 ff dersimden sorumsuz muyum kurtuldum mu bu derslerden? kitapları atayımmı artık 3. sınıf derslerinin? yardımcı olabilecek var mı?![]()
Merhaba bende son sınıfım tek dersim ff genel not ortalamam 2.50 sırf tek ders yüzünden mezun olamadım seneye bahar dönemi tekrar giricem bu sınava dd alıp geçicem bak şu saçmalığa 1 sene 1 ders için bekleyeceğim, iyi geceler.benim 1. sınıftan dersım yoktu 1. dönemden ff vardı. şimdi seneye tekrar 2 ders için 2.sınıfı mı okuyacagımben de sanmıştım ki alttan alacağım.bu çok kötü bir yılım gitmiş mi olck şimdi. bu arada cok tesekkur ederım cevap için sağolun