2021 Bahar Dönemi Staj Bilgilendirme Duyurusu

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Katılım
9 Şub 2011
Mesajlar
6,041
Tepkime puanı
25
Puanları
48
Bölüm:
İşletme
Şehir:
Bursa
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi programlarında bulunan zorunlu stajın, uzaktan öğretim yöntemiyle de yapılması ile ilgili 08/03/2021 tarihinde Fakülte Yönetim Kurulu Kararı alınmış ve Açıköğretim Fakültesi stajı bulunan programlarda kayıtlı, 2020-2021 Bahar Döneminde kayıt yenileten ve sadece mezun olabilecek durumda olan ancak kısıtlamalar nedeniyle yüz yüze staj yapamayan öğrencilerin Mergen Anadolu Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS) üzerinden yürütülecek “İlk Yardım” dersini almaları uygun görülmüştür.

Söz konusu dersten yararlanmak isteyen ancak stajına başlayan ve devam edemeyecek durumda olan öğrenciler, öğrenci otomasyon sistemi üzerinden staj ayrılış belgesini düzenleyerek ilgili kuruma onaylattıkları takdirde stajdan ayrılış yapabilir ve AÖF Büroları aracılığı ile belgelerini AÖF Staj ve Uygulama Dersleri Koordinatörlüğüne ulaştırabilirler. 2020-2021 Bahar Dönemi mezun durumunda olan ve uzaktan öğretim yöntemi ile staj yapmak istemeyen öğrenciler için öğrenci otomasyon sistemi aktif olup, yüz yüze staj yapmak üzere başvuru alınmaktadır.

Staj etkinliği olarak alınacak olan “İlk Yardım” dersi 05 Nisan–09 Mayıs 2021 tarihleri arasında 5 (beş) haftalık bir dönemde yürütülecektir. Programdaki haftalık konular ve ölçme ve değerlendirme etkinlikleri belirli tarihler ile sınırlandırılmış olduğundan sisteme zamanında katılım gösteremeyen öğrenciler için telafi yapılmayacaktır. Söz konusu ders 05 Nisan 2021 tarihinde Hafta 0 olarak adlandırılan "Oryantasyon Haftası" modülü ile başlayacak olup, gerekli açıklamalar Mergen Anadolu (https://mergen.anadolu.edu.tr) üzerinden duyurulacaktır. Mergen Anadolu sistemine T.C. kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapabileceksiniz.

Sıkça Sorulan Sorular
Mergen Öğrenme Yönetim Sistemi Üzerinden Yürütülecek İlk Yardım Dersi ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular belgesine buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

Stajı Olan Önlisans Programları
  • Acil Durum ve Afet Yönetimi Önlisans Programı
  • Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Önlisans Programı
  • Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı Önlisans Programı
  • Laborant ve Veteriner Sağlık Önlisans Programı
  • Turizm ve Otel İşletmeciliği Önlisans Programı
  • Turizm ve Seyahat Hizmetleri Önlisans Programı
  • Hemşirelik-Ebelik Önlisans Programı
  • Coğrafi Bilgi Sistemleri Önlisans Programı
  • Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Önlisans Programı
  • Eczane Hizmetleri Önlisans Programı
  • Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Önlisans Programı
Staj işlemleri ile ilgili sorularınızı AÖS Destek (https://aosdestek.anadolu.edu.tr) birimine gönderebilir veya 02223350580 Dahili 2446-2447 ve 02223207612 nolu telefon numaralarından Koordinatörlüğümüzle iletişime geçebilirsiniz.

Başarılar ve sağlıklı günler dileriz.

Kaynak: Aof Staj
 

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,421
Mesajlar
134,319
Kullanıcılar
90,728
Son üye
Steventiz
Üst