3. Sınıf sınavsız DGS hakkında bir soru:

Lacremel

Yeni Üye
Bölüm:
Çalışma Ekonomisi
Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacaktı, bilenler cevaplarsa çok sevinirim. Şimdi bu sene Turizm ve Otel İşletmeciliği önlisanstan mezun oluyorum. (Kesin) Konaklama işletmeciği lisans bölümüne sınavsız Dikey geçiş ile 3. sınıftan direkt başlayabiliyorum.

1- Kayıt tarihleri ne zaman?
2- Önlisans diplomam bende mi kalıyor, yoksa 3. sınıf için başvuruda alacaklar mı? (Diplomamın bende kalması lazım iş gereği)
3- Bu sene mezun oluyorum ama, mesela 2 sene sonra başvurabilirmiyim 3. sınıftan dgs ye? Yani illa mezun olur olmaz mı kayıt yaPTIRMAM GEREK ? Seneye yaptıramammı mesela?
4- Fark dersleri konusunu sormayacağım ama, malum kredili sisteme geçilecekmiş. Bu beni nasıl etkiler mesela? A lakasız gereksiz bazı dersleri zorla mı almam mı gerekecek? Bu konuda tecrübesi olanlar ne der ? Dahamı iyi dahamı kötü kredili sistem ?

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacaktı, bilenler cevaplarsa çok sevinirim. Şimdi bu sene Turizm ve Otel İşletmeciliği önlisanstan mezun oluyorum. (Kesin) Konaklama işletmeciği lisans bölümüne sınavsız Dikey geçiş ile 3. sınıftan direkt başlayabiliyorum.

1- Kayıt tarihleri ne zaman?
2- Önlisans diplomam bende mi kalıyor, yoksa 3. sınıf için başvuruda alacaklar mı? (Diplomamın bende kalması lazım iş gereği)
3- Bu sene mezun oluyorum ama, mesela 2 sene sonra başvurabilirmiyim 3. sınıftan dgs ye? Yani illa mezun olur olmaz mı kayıt yaPTIRMAM GEREK ? Seneye yaptıramammı mesela?
4- Fark dersleri konusunu sormayacağım ama, malum kredili sisteme geçilecekmiş. Bu beni nasıl etkiler mesela? A lakasız gereksiz bazı dersleri zorla mı almam mı gerekecek? Bu konuda tecrübesi olanlar ne der ? Dahamı iyi dahamı kötü kredili sistem ?
1 - Kayıt tarihleri Ağustos ayı içerisinde belli olur...
2 - Diploman sende kalıyor okula sadece fotokopisini veriyorsun. ( Kayıt esnasında fotokopi ile birlikte diplomanıda götürüyorsun, bürodakiler aysınısıdır diye onaylıyorlar ve orjinali sana geri veriyorlar )
3 - Evet istediğin zaman başlayabilirsin.
4 - Kredili sistem seni fazla etkilemez. Sen zaten alışıksındır eğer örgünde okuduysan. Okulun verdiği her dersi alman gerekir.

Lacremel

Yeni Üye
Bölüm:
Çalışma Ekonomisi
Teşekkürler cevaplar için, ama ben aöf liyim. Turizm ve otel işl. de aöf okumuştum. Yıllık sistemde. Bilgiler için çok teşekkürler. Bu siteyi seviyorum :)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar