den ya da ben ne farkeder topragım.senin konunmuş gibi sahiplen.6.hissim kuvvetli diyorsun bakalım benim için neler söylemiştin olacakmı şimdiden merak ediyorum..bu konuyu benim açmam lazımdı topragımbiliyorsun yani şimdi bide burda anlatmayayım ne dediysek o oluyor
![]()
ilginize teşekkür ederim.o kadar çok ilginçlikler yaşanıyor ki bazen şaşırıp kalıyoruzböyle biş var maviş ben çok yetenekli değilim ama tanıdıklarım var n olacaksa içine doğan yada arkadaşım içinden bir şarkı geçiriyor ben pc den o şarkıyı açıyorum çok şaşırtıcı şeyler yaşanabiliyor
bu öyle bişey degiLki yaşanan duruma göre anaLize baqLı topragım haa diyince oLmuyorr yanibenim için iyi şeyler söyle bari olcaksa iyi olsun![]()
iyi dileklerinin benimle olması güzel..ben unutmadım ama sen dediklerini unuttuysan yine durumu gözden geçir 6. hissini devreye sok benim için..bu öyle bişey degiLki yaşanan duruma göre anaLize baqLı topragım haa diyince oLmuyorr yaniama tabi iyi diLeklerim seninLe beraber.. ne demiştim seninLe iLqiLi unuttuM yahuu
![]()