Merhaba arkadaşlar.
Ara sınav ve final sınavı sonuçlarına göre bir üst sınıfa geçen kişilerin kayıt yenilemesinin nasıl ve ne zaman olacağı ile ilgili daha önce soran arkadaşlar olmuştu ama ilgili linkte (
http://aofkayit.anadolu.edu.tr/) kayıt yenileme ile ilgili bir seçenek yok yada benim gözümden kaçtı.
Aşağıya linki kopyaladım, yardımcı olursanız sevinirim...
"Hoşgeldiniz!
Bu site, aşağıda adı geçen programlara yapılacak başvuru ve kayıtlara hizmet vermektedir. Site içerisinde, ilgili programa başvuru hakkındaki tüm bilgiler mevcuttur. Aynı zamanda başvurular da bu siteden kabul edilmekte ve yine bu siteden izlenebilmektedir.
Lütfen aşağıdan başvuru yapacağınız kayıt türünü seçiniz:
* Adalet Meslek Eğitimi Ön Lisans
* Dikey Geçiş
Dikey Geçiş programına, Meslek Yüksekokulu veya Açıköğretim Fakültesi Ön Lisans Programlarından mezun olanlar
başvurabilir. Hangi program mezunlarının başvurabileceklerini, bağlantıyı izleyerek öğrenebilirsiniz.
* Dikey Geçiş (Hazırlık Programında Bütünleme Sınavında Başarılı)
* Dikey Geçiş (Hazırlık Programında Yıl Sonu Sınavında Başarılı)
* Ek Yerleştirme
* İkinci Üniversite
* Jandarma Meslek Eğitimi Ön Lisans
* Lisans Tamamlama
Lisans Tamamlama programına, 4 yıllık fakülte veya yüksekokullarda okumakta iken 2 yıllık ön lisans diploması
alarak ayrılanlar başvurabilir. Hangi program mezunlarının başvurabileceklerini, bağlantıyı izleyerek
öğrenebilirsiniz.
* ÖSYS Yeni Kayıt
* Sınıf Öğretmenliği Lisans Tamamlama
Not: Kayıt tarihi sona eren programların başvuru türleri yukarıda görüntülenmemektedir."