AçıkÖğretim Ders Kitaplarını Nasıl Temin edicez

anilsahin

Yeni Üye
Arkadaşlar Açıköğretim bürosuna kayıtı yaptım ders kitaplarını nasıl ve nerden temin edebilirim yardımcı olabilirmisiniz

Dark_Lord89

Özel Üye
Ücreti ödediğin harcın içinde alıyorlar zaten herhangi bir şey yapman gerekmiyo kayıt olmuşsun zaten dekontla beraber açık öğretim bürosuna gidiyorsun.

neşitun

Yeni Üye
iyi geceler arkadaşlar bu kitapları almak için harcı yatırmış olmak mı gerekli yani ben yarın gideceğim kayıt için bana kitaplarımı orada vermeyecekler mi

anilsahin

Yeni Üye
iyi geceler arkadaşlar bu kitapları almak için harcı yatırmış olmak mı gerekli yani ben yarın gideceğim kayıt için bana kitaplarımı orada vermeyecekler mi
zaten kayıt olmak için önce harc ve cari hizmetler gideri adı altında alınan 229 tl yi yatırıp dekontu ile kayıta gitmelisin

rainbow

Özel Üye

Evet harç parasını yatırdıktan sonra size verilen dekontla aöf bürosuna gidip kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra kitapları verecekler.Hayırlı olsun.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar