Açıköğretim Dikey Geçiş

arkadaşlar bi sorum olacak. dgs ile örgün eğitime sadece iktisat ve işletme bölümüne mi geçiş yapabliyoruz. ben halkla ilişkiler okuyorum kendi bölüme geçiş hakkım var mı yok mu anladığım kadarıyla yok ama genede bir sorayım dedim. şimdiden teşekkürler

arkadaşlar örgün egitim için dikey geçiş sınavına basvurular basladı dıye bılıorum ama nasıl başvuruda bulunucam ne yapmam gerekıo 2.ci sınıf turızm otel bolumunu okuyorum yardım edersenız sevınırım

Ben 2006 yılında Önlisans Kimya(İÖ) bitirdim. Hangi bölümlere kayıt yaptırabilirim vede kayıtta istenen belgeler neler?

Ben 2006 yılında Önlisans Kimya(İÖ) bitirdim. Hangi bölümlere kayıt yaptırabilirim vede kayıtta istenen belgeler neler?

Biyokimya
Çevre Mühendisliği
Kimya
Kimya Mühendisliği
bu bülümleri terclh yapanılırsın örgün ve ıkıncı öğretım olarak tabı dgs sınavına gırmen gerek :)

Ben 2006 yılında Önlisans Kimya(İÖ) bitirdim. Hangi bölümlere kayıt yaptırabilirim vede kayıtta istenen belgeler neler?[/QUOTE

bide açık öğretım olarak soruyorsan Kimya (önlısans) bölümden geciş yok dıye biliyorum emın değılım.

Teşekkür ederim.Ben sordum, açıköğretimde işletme ve iktisat geçişi varmış 3. sınıftan.
Kayıtta askerlik durum belgesi istiyorlarmı onu merak etmiştim.

Açıköğretim fakültesi giriş

iyi günler ben birşey danışacaktımda ben şimdi bu sene 2 yıllık elektronik haberleşmeden mezun oldum.Şuan açıköğretimde işletme bölümü okumak istiyorum bunun için sınava girmem gerekiyormuydu.Teşekkürler

iyi günler ben birşey danışacaktımda ben şimdi bu sene 2 yıllık elektronik haberleşmeden mezun oldum.Şuan açıköğretimde işletme bölümü okumak istiyorum bunun için sınava girmem gerekiyormuydu.Teşekkürler

Merhaba ,
Hayır sınava girmeniz gerekmiyor ,
Ekim sonu gibi kayıt tarihleri açıklandığı zaman gerekli evraklarla birlikte bulunduğunuz yerdeki açıköğretim bürosuna kaydınızı yaptırabilirsiniz;)

arkadaşlar bi sorum olacak. dgs ile örgün eğitime sadece iktisat ve işletme bölümüne mi geçiş yapabliyoruz. ben halkla ilişkiler okuyorum kendi bölüme geçiş hakkım var mı yok mu anladığım kadarıyla yok ama genede bir sorayım dedim. şimdiden teşekkürler

Eğer örgün okumak istiyorsanız , DGS sınavına girmeniz gerekiyor ve bu bölümleri seçebiliyorsunuz,

halkla ilişkiler-
halkla ilişkiler ve reklamcılık
halkla ilişkiler ve tanıtım
iletişim
iletişim bilimleri
iletişim sanatları
iletişim tasarımı
iletişim ve tasarım
reklam tasarımı ve iletişimi
reklamcılık
reklamcılık ve halkla ilişkiler

Birde Hiç bir sınava girmeden 3.sınıftan başlayarak Açıköğretim olarak
İşletme veya İktisat bölümlerine geçiş yapabilirsiniz;)

Teşekkür ederim.Ben sordum, açıköğretimde işletme ve iktisat geçişi varmış 3. sınıftan.
Kayıtta askerlik durum belgesi istiyorlarmı onu merak etmiştim.

Geçiş yapabileceğiniz bölümler,
İktisat veya İşletmedir,
1 sene hazırlık görüyorsunuz ,Aldığınız Dersler
-Genel Muhasebe
-İktisata Giriş
-Genel İşletme
-Hukuka Giriş

Bu derslerden 2tanesini geçmeniz durumunda 3.sınıfa kayıt yaptırıyorsunuz,
Hazırlık döneminde askerlik tecil edilmiyor,
Kolay gelsin;)

AÇIKÖĞRETİMİN BİR SAÇMALIĞI DAHA İYİ HEM 2 YILLIK OKUSUNLAR HEMDE 8 DERS GÖRSÜNLER TOPLAMDA 2 YIL BOYUNCA 16 DERS 4 YILLIK BÖLÜMLERE GELİNCE SİZLER ÖRGÜN ÖĞRETİME GEÇEMEZSİNİZ SINAV HAKKINIZ YOK HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN SAÇMA UYGULAMALARDAN BİRİ NE FARKI VAR ANLAYAMIYORUM OZAMAN BEN ŞUNU ANLIYORUM BİZİM LİSANS DİPLOMAMALARIMIZ ÖRGÜNDEKİ GİBİ VERİLİMİYOR AMA ÖNLİSANSLARINKİ VERİLİYOR BUNUMU ANLAMAMAMIZ LAZIM :mad::mad::mad::mad:

şimdi ramazan ramazan ağzımı bozmayayayım iyi bir küfürü hakediyor bunlarda ramazandan sonra artık:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d

iyi günler bende sosyal hizmetler önlisans 2. sınıftayım dgs ye girmek istiyorum.örgün olarak hangi bölümleri terch edebilirm aynı bölümü terch edemzmiyim başka bölüm istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşk şimdiden... ???

Bir önlisans programından mezun olduysanız
hangi lisans programlarına hazırlık okuyarak ya da doğrudan dikey geçiş için başvurabileceğinizi öğrenmek için
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
sitesini inceleyiniz.

Ben bu yıl 2 yıllık Aöf ağırlama hizmetlerinden mezun olucam ve sınavsız dikey geçişle konaklama işletmeciliğine geçmek istiyorum bu mümkünmüdür ?

önlisansdan mezun oldum açıköğretimden işletmeyi okumayı düşünüyorum.Sanırım 3.sınıfa doğrudan geçemiyomuşsun hazırlık sınıfıda varmış.Sorum şu okulu 3. lükle bitiren yüksek notlu ise doğrudan 3.sınıfı okuyabilir mi??? acil cevap verirseniz çok memnun kalıcam..

Dikey geçiş kapsmaında Aöf işletme bölümü 3.sınıfa direk kayıt olma hakkınız bulunmaktadır.

ben ayvalık myo Konaklama ve Turizm işletmeciliği okudum 2009 girişliyim yeni mezun oldum şimdi dgs ile işletme okuyabilirmiyim 3. sınıftan veya ne yapablirm ne haklarım var

mrb sınavsız dikey geçiş için başvuru tarihleri hakkında bilginiz var mı ?

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
17,490
Kullanıcılar
90,666
Son üye
Uslu31
Geri