Merhaba arkadaşlar,öncelikle hayırlı cumalar...
Ben sorularımın yanıtlarına ulaştım çok şükür

...Şöyle ki;
www.anadolu.edu.tr sitesine giriyorsunuz.Yukarıda "Açıköğretim" bölümünden,"e-öğrenme portalını" tıklıyorsunuz.Portallardan birini tercih edip tıkladığınızda,açılan sayfada istenen yere tc kimliğinizi yazarak oturum açıyorsunuz.Sonra,"Fakülte seçiniz" bölümünden "Sınav Soruları" seçeneğini tıklıyorsunuz,sonra "Bölüm seçiniz" bölümünden "2007-2008 öğretim yılı" seçeneğini tıklıyorsunuz,daha sonra "Ders seçiniz" bölümünden de "2007-2008 ara sınavı" seçeneğini tıkladığınızda sayfa açılacaktır ve oradan da sizi yönlendirecektir.Açılan sayfada "e-kitap" a tıkladığınızda ,önce bölümünüzle ilgili "kitapçık kodunuzu" bulmanız gerekiyor.İlgili koda tıkladığınızda da,sorular direk karşınıza soru kitapçıları olarak çıkıyor.İlahiyatlar için kitapçık kodları şöyle: [İlahiyat 1.sınıflar için;1.Oturum (1151),2.Oturum (2151)...İlahiyat 2.sınıflar için;3.Oturum (3251),4.Oturum (4251)...] Bu kodlardan sizinle ilgili olanlara tıklayın.Sorular sizindir..Ve sorularınızın cevaplarına da,"Cevap Anahtarı" bölümüne tıkladığınızda çıkacaktır.Yalnız her dersin kodu farklıdır.Cevap anahtarının yanındaki kodlardan,derslerinizin ilgili kodlarına bakıp karşılaştırınız.Gerçi yapmış olduğum tüm bu açıklamaları "Açıklama" bölümüne tıklayarak bulabilirsiniz.Size tavsiyem,sayfa açıldığında ilk bakmanız gereken kısım "Açıklama" bölümüdür..Ordan sizi yönlendireceklerdir..
İnşallah yardımcı olabilmişizdir..Arkadaşlar,dilerim herkesin hakkında en hayırlısı ve en güzel sonuçlar olur..Ayrıca finallerde de,tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah..Tüm güzellikler sizinle olsun..

Dua ile...