( Açıköğretim ) Işletme Fakültesi

slm benimde işletme bölümü ilk sene :cool: bu arada bu sitede bulduğum çalışma soruları ve merak ettiğim sorulara açıklayıcı cevaplar için herkese teşekkürler :)
harikasın aof destek :cool:

selamun alykum bende yeniyim işletme 2 deyim 4 dersim var ...

merhaba arkadaşlar, aftan yararlandım, işletme fakültesi 1.sınıftayım. sınav giriş belgem bugun geldi, sınava gireceğim dersler arasında temel bilgi teknolojileri gözükmüyor, sizce neden olabilir ?

arkadaşlar ben lisans hazırlığım işletme bölümünde. muhasebe,işletme,iktisat,hukuk derslerini alıyorum.hangisinden kaç doğru yapmamız gerekiyor ?

arkadaşlar ben lisans hazırlığım işletme bölümünde. muhasebe,işletme,iktisat,hukuk derslerini alıyorum.hangisinden kaç doğru yapmamız gerekiyor ?

Vize %30, Final %70 , Bunların sonucunda aldığınız notun ortalaması 50 olursa o dersten geçiyorsunuz;)
Siz elinizden geldiğince ara sınavlarda iyi almaya çalışın;)
Başarılar;)

hayrı yokkk nısanın 24 dunde acıklancakmıs dıe solentıler var
bu arada bende hazılıkdaım :D
4 dersı verebılırsekkk bekle bızı 3.sınıf :D:D

herkes geciyo şu bölümü ben hep kalıyom ne iştir anlamadım ya

merhaba arkadaslar ben işletme 3sınıf öğrencisiyim 4 dersten btünlemeye kaldım kı aslında hakettım hiç çalışamadım butunlemeye çalışmak için bana tavsıyenız nedır öncekısenlerın soruları varmı :confused::(:confused:

slm benyeni üye işletme 1. sınıf burda ders çalışma sisteminin nasıl odugunu bilmiyorum ban yardımcı olurmusunuz

Wig

here are many reasons to use
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
and
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
. They are perfect for hair loss, beauty and are very fashion trendy. But why are some people hesitant to use them? Some people say they are expensive, they are synthetic or they just do not look good on your head. The truth is that they are just missing essential information. If you want to enjoy richer, healthier and natural-looking hair,
and
are exceptional. I would like to use this article top break some of the
that circle around their use.

işletme 3 sınıf but soruları lazım malyet ve pazarlamadan gectım sadece dıger 4 dersten bute gırecem fınal soruları mevcut da but soruları lazım yardımcı olacak var mı acaba

arkadaşlar işletmemi sözel ağırlıklı iktisatmı

bende 4 dersten kaldım büte işletme 3 sınıf dikey geçiş yapmıştm ilk defa büte gircem a.ö de nası hazırlanmalıyım yardımcı olurmusunuz

Online yöneticiler

Çevrim içi üyeler

Son Mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,489
Kullanıcılar
90,666
Son üye
Uslu31
Geri