Açıköğretim İşletme Öğrencileri...

• Konbuyu başlatan MaLee
  • Başlangıç tarihi

bobsi

Yeni Üye
ya arkadaslar tamam bu af kabul olduda kayıtlar nezaman

gueen

Yeni Üye
merhabalar ben siteye bugün kayıt oldum. İŞLETME ye okuyorum daha yeni 1. sınıftayım. Hepinize başarılar inş. istediğiniz yerlere gelirsiniz....

BURCU

Çok Özel Üye
yeni kayıt olan arkadaşlar hepinize başarılar... sitemize hoşgeldiniz :)

demirlerin_hamdi

Yeni Üye
merb arkdaslar ben işletme 2. sınıf öğrencisiyim. işletme veya iktisat düşünen yeni kayıt yaptıracak arkadaslarıma sesleniyorum. aklınız varsa işletme felan yazmayın. yazın halkla ilişkiler keyfinize bakın:) beni kimse uyarmadı atladık işletme olsun bizim olsun diye saçlarıma aklar düşmeye basladı:)

Beyhan

Özel Üye
Bölüm:
Halkla İlişkiler
merhabalar ben siteye bugün kayıt oldum. İŞLETME ye okuyorum daha yeni 1. sınıftayım. Hepinize başarılar inş. istediğiniz yerlere gelirsiniz....
canım sitemize hoş geldin:) öğrenim hayatında umarım tüm hedeflerine varırsın.

mine08

Yeni Üye
new
new
new
new
new
new
new
new

gelincik615

Yeni Üye
slm ark. ben geçen sene muhasebeye kayıt yaptırdım geçiş hakkım olmadıgı için bu sene işletmeye kayıt yaptıracağım inş. görüşürüz

ultra_bayram

Yeni Üye
slm bende bu sene 1 sınıfa kayıt yaptırdım ama ilk sene için söylenen zordur sözüne takıldım. hangi açıdan bir zorluğu var.

zirve

Yeni Üye
arkadaşlar merhaba bende dikey geçişle 3. sınıfa başladım. hepimize kolay gelsin.

serginho

Yeni Üye
selamlar ben 1.snıf işletme 2008 ögrencisiyim.Üç dersten kursa kayıt yaptırdım.diğer dersler için yardım almak isterim.3 ders içinde katkıda bulunmak isterim Herkese iyi günler iyi çalışmalar

kentus

Yeni Üye
bu sene kayıt oldum ...

Tüm işletmecilere Allah Sabır , Kolaylık versin

makinist0003

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba,
Ben aftan yararlanarak kayıt yaptırdım 1988 yılında kayıt yaptırıp memuriyetim nedeniyle hiç bir sınavına giremediğimden bütün derslerden 0 alarak kaydım silinmişti. Neyseki af çıktıda 20 sene sonra da olsa okuyabileceğime çok sevinerek kaydımı yaptırdım. Ancak ben sani o zamanki bölümü mü iş idaresi gibi hatırlıyorum. Şimdi ise işletme çıktı yani belgelerde öyle yazıyor. Ayrıca bana kitap falan vermediler. İnanın derslerin ne olduğunu bile bilmiyorum. Sisitem hakkında hiç bir bilgim yok, evrakları alıp fotoğraflı bir parçasını bana verip güle güle dediler. Beni neler bekliyor bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Kitapları aöf bürosundan temin edebilirsin, eğr ellerinde kitap bulunmuyorsa belli bir süre sonra gelecektir. Ama yardımcı kitapları almanı tavsiye ederim. Murat açıköğretim veya Deneyim açıköğretim yayınlarını tavsiye ederim. Forumumuza ve aramıza hoşgeldiniz....

makinist0003

Yeni Üye
Hoşbulduk, yanıtlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Zaten aöf bürosundan vermediler kitapları. Herkes kitap alırken bana vermediler. Sordum afla kayıt yaptıranlara kitap yok dediler. Ancak daha sonra verirler mi acaba? Benim bu kitaplardan nasıl haberim olacak? İş idaresi bölümü işletme mi olmuş acaba? Yardımcı kitap tavsiyeniz için sağolun. Hoşçakalınız.

Linsey

Özel Üye
Hoşbulduk, yanıtlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Zaten aöf bürosundan vermediler kitapları. Herkes kitap alırken bana vermediler. Sordum afla kayıt yaptıranlara kitap yok dediler. Ancak daha sonra verirler mi acaba? Benim bu kitaplardan nasıl haberim olacak? İş idaresi bölümü işletme mi olmuş acaba? Yardımcı kitap tavsiyeniz için sağolun. Hoşçakalınız.

Kaydınız hayırLı olsun:)
Şu anda işletme bölümü var:)
Siz aklınıza takılan soruları sorarsınız yardımcı olmaya çalışırız:)
Çok ilginç kitapları vermemeleri,Ne ile çalışıcaksınız sizin gibi durumda olanlar , belki maddi imkanı olmayan insanlar var onlar nasıl yardımcı kitap alıcak,anlamış değilim:confused:
Şunu söyleyebilirim ; http://eogrenme.anadolu.edu.tr/ Burdan oturum aç tıklayarak tckimLik numaranızı giriyorsunuz ve burda derslerin videoları var size yardımcı olacaktır, Geçmiş yıllara ait soruları çözmenizi tavsiye ediyorum , 3-5 Tanede olsa çıkıyor,Belki bu yıl hiç sormazlar , Yada daha fazla sorarlar , Ne olacağı hiç Belli Olmaz;)

İmkanınız varsa piyasada yardımcı kitaplar var bunlardan temin edebilirsiniz,
Size klavuz verdiyseler orda açıköğretimle ilgili bütün bilgiler yer almakta ,
Eğer elinizde yoksa klavuz çekinmeden sorularınızı sorabilirsiniz;)

Ara Sınav: 4-5 Nisan 2009
Final Sınavı : 30-31 Mayıs 2009
Bütünleme Sınavı: 5-6 Eylül 2009

İyi çalışmalar :)

makinist0003

Yeni Üye
Çok sağolun inanın sınav tarihlerini sizden öğrendim şimdi. Teşekkür ederim. Klavuz da vermediler. Aklıma takılanları sizlere soracağım artık. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Linsey

Özel Üye
Çok sağolun inanın sınav tarihlerini sizden öğrendim şimdi. Teşekkür ederim. Klavuz da vermediler. Aklıma takılanları sizlere soracağım artık. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Açıköğretim bürosu yakınsa klavuz isteyebilirsiniz;)
Rica ederim , Başarılar;)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,725
Son üye
marketplace-akkauntov-top