Açıköğretim Mezuniyet Tarihi Hakkında.

wildmaster

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Forumu biraz araştırdım, bu konuyla ilgili başlığı nereye açacağımı bilemedim. Burasının uygun olacağını düşündüm.

Sosyal Sigortalar Kurumu bugün benden mezun olacağım tarihi soran bir mektup gönderdi. Sınavlar da daha açıklanmadı ama bu hafta içinde açıklanır sanıyorum. 4. İktisat bölümündeyim. Ara sınavlar çok iyi geçmişti. Finaller de büyük ihtimal iyi geçti. Yani diplomayı aldım desem yanlış olmaz. Buradaki asıl sorum da şu: Ben kanunen diplomayı aldığım zaman mı mezun olmuş oluyorum. Yoksa açıköğretim sisteminde de dönem bitimine dair bir süre var mı? Yani SSK'ya hangi tarihi mezuniyet tarihi olarak bildirmeliyim? Eylül-Ekim gibi bir tarih duymuştum birisinden ama emin olmak istiyorum.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. İnşallah sınavlarınızdan geçersiniz. :)

CleineR

Yeni Üye
Hocam tam emin olmamakla birlikte yine Askerlik dolayısıyla bende araştırmalarım sonucu bunu öğrenmiştim final sınavları açıklandıktan 15 gün sonra Mezuniyet belgesini alabiliyormuşsunuz.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd