Açıköğretim Sınav Giriş Belgesi - Aöf Sınava Giriş Belgesi Gelenler Gelmeyenler

brkpp

Yeni Üye
2011 aöf ara sınav giriş belgeleri hala elinize gelmediyse aşağıdaki işlemleri yapın arkadaşlar.

Sınav 02-03 Nisan 2011 tarihinde yapılacak arkadaşlar . AÖF Ara Sınava girmek için sınav giriş belgesi gelmeyenler şu işlemleri yapacaklar:

1 - AÖF Büro-Web Hizmetleri‘ne girin,

Menüden “Sınav Giriş Belgesi” tercihini tıklayın,
...“Sınav giriş bilgileriniz aşağıda görüntülenmiş olup sadece bilgi amaçlıdır ve sınavlarda kullanamazsınız. Eğer Üniversitemiz tarafından size gönderilen Sınav Giriş Belgesi elinize geçmediyse burayı tıklayarak Sınav Giriş Belgenizi yazıcınızda bastırabilir ve sınavlarda kullanabilirsiniz.” yazısındaki “burayı tıklayarak” kısmını tıklayın,

Açılan sayfadadaki “SINAV GİRİŞ BELGESİ”yazısını tıklayın ve açılan PDF dosyasını yazdırın.

İnternet bağlantınız olduğu için en kolay yolu bu olacaktır; ama dilerseniz en yakın AÖF bürosuna uğrayarak da bu belgeyi temin edebilirsiniz.

2- Büro şifresi olmayan veya internet erişiminde problem yaşayanlar Kimlik kartları ve Öğrenci Kimlikleriyle en yakın AÖF bürosuna giderek sınav giriş belgesi alabilirler.

Aöf sınava giriş belgeleri postalanmaya başlandı arkadaşlar. Açıköğretim sınava giriş yerleri adresine gelmeye başlayanları duyuyoruz ve görüyoruz. Açık öğretim sınav giriş belgesi sınavlardan bir hafta öncesine kadar eline ulaşmamaış olanlar aöf büro web adresinden veya açıköğretim bürolarına giderek ordan teslim alabilirler.

Size en yakın aöf bürosunun adresini öğrenmek için TIKLAYIN..

Sınavlarda Başarılar Dilerim...

eebru

Özel Üye
belge olmadan sınava giremezsiniz.. yavaş yavaş dağılıyor gelmediyse aöf bürosuna gidip sorabilirsiniz.. kolay gelsn

eebru

Özel Üye
benm belgem bile geldi ya.. genelede en son bana gelirdi de..
yoldadır gelir ya.. :)))

brkpp

Yeni Üye
herkesin gelmiş benim neden gelmiyor? kesin adreste problem var ben yeni taşındım da :utandım

dedğiniz gibi yapıyorum aöf sitesine tc no ile girince orda da sıanv giriş belgesi bulumadı yada aday sınava giremeyecek diyor? acaba 2. taksidi geciktirdiğim için olabi,lir mi :utandım

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Aöf sınava giriş belgeleri postalanmaya başlandı arkadaşlar. Açıköğretim sınava giriş yerleri adresine gelmeye başlayanları duyuyoruz ve görüyoruz. Açık öğretim sınav giriş belgesi sınavlardan bir hafta öncesine kadar eline ulaşmamaış olanlar aöf büro web adresinden veya açıköğretim bürolarına giderek ordan teslim alabilirler.

Size en yakın aöf bürosunun adresini öğrenmek için TIKLAYIN..

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar