hayır cnmm acık ögretım yazmıyor istedıgın bolumu oku hıc bırınde acık ogretım yazmıyorr diplomadaevet arkadaşım malesef açıköğretim fakültesi yazıyor çünkü türk dili ve edebiyatı açıköğretim fakültesinde mesela iktisad mezunlarına açıköğretim yazmıyor çünkü iktisad fakültesi olduğu için
ya sana bırsey sorcam bana bı kitap önere bılırmısınnÖrgün üniv. puanınız olmazsa , tercihinizde açıköğretim varsa mutlaka gelir merak etmeyin.![]()
ya sana bırsey sorcam bana bı kitap önere bılırmısınn
eminmisin iyi düşün biraz bakalım türk dili ve edebiyatı hangi fakültede? cvp açıköğretim fakültesihayır cnmm acık ögretım yazmıyor istedıgın bolumu oku hıc bırınde acık ogretım yazmıyorr diplomada
aöf (sosyoloji edebiyat felsefe) ve ayrıca örgün bölüm okuyan ögrencilere 3.4 sınıfta formasyon verilip staj yapma şartı getirilecek ibaresinin kısmen doğruluk payı vardır bazı üniversitelerin fen edebiyat bölümünde okuyanlar 3. ve 4. sınıfta formasyon alacaklar eğer bizim bağlı olduğumuz anadolu üniversitesi de bu haklara sahip olabilmemiz için yöke başvurur ve kabul edilirse bizde 3. ve 4. sınıflarda alacağız. Yoksa üniversite bittikten sonra sınavda gerekli başarı gösterilirse 1.5 sene zarfında formasyonu alacağız. Diğer soruna gelecek olursak henüz hiçbir üniversite de bizlere yönelik ders verilmiyor.Örgün öğretimdekiLer neden bu kadar kendiLerini yüksekLerde görüyor ... 4 sene önce benden 5 puan fazLa aLan arkadaşım TDE kazandı ben kazanamamıştım ... Şimdi öğretmenLik yapıyor , benden sadece 5 puan fazLa aLdığı için ...
Ben de bu sene Aöf TDE girdim ... Mezun oLup öğretmen oLmak istiyorum ... Neden tutştuğunuzu anLamak mümkün değiL ... 315 puan aLdım ayrıca ... Örgüne girmeme sebebim çaLışmamdan kaynakLanıyor ...
Biryerde birşey okudum ... Açıklama kapsamına göre aöf (sosyoloji edebiyat felsefe) ve ayrıca örgün bölüm okuyan ögrencilere 3.4 sınıfta formasyon verilip staj yapma şartı getirilecek diyordu ... Şimdi mezun oLduktan sonra mı formasyon aLacağız yoksa 3. ve 4. sınıfLarda formasyonu aLabiLecek miyiz ve direk 4. sene sonunda KPSS'ye girme şansımız oLacak mı ?
Bir sorum da şu oLacak ... 2. ve 3. seneLeri örgün oLarak istediğimiz üniversitede aLma şansımız oLabiLirmiş ... Bunun doğruLuğu var mı ?
Şimdiden cvp veren herkese teşekkürLer ...
tabiykide yaniiiaöf yazıyo olabilir ama mezun oldugumuzda aynı haklara sahibiz o yüzden okuyun arkadaşlar ...
cok tesekurler cnmYardımcı kitap olarak MURAT VE İLKUMUT yayınlarının kitaplarından yararlanabilirsin.Aöf öğrencilerinin en çok talep ettiği ve yararlandığı kitaplardır.Başarılar.
diplomada acık ögretım yazmıyor anadolu ünıversıtesı yazıyor sadecetabiykide yaniii
aöf yazmıyor diplomada eskısehır anadolu üni. yazıyor sadeceaöf yazıyo olabilir ama mezun oldugumuzda aynı haklara sahibiz o yüzden okuyun arkadaşlar ...
http://www.alemfrm.net/acik-ogretim-fakultesi-aof-turk-dili-ve-edebiyati-bolumu.htmldiplomada acık ögretım yazmıyor anadolu ünıversıtesı yazıyor sadece
yardımcı kitap alan arkadaşlarımız var ancak geriye dönük aöf sınav sorularını bulmamız zor.Çünkü: aöf türk dili olarak bu ilk senemiz. Ben sık sık bulunduğum ilden aöf bürosuna gidip gerekli bilgileri alıyorum -kıtaplar gelmeden net bilgi veremiyorlarmış- Cd ile ilgili de konu açmıştım ama cvp yazan olmadıMerhaba,
Türk Dili ve Edebiyatı bölümü bu sene açılmış olduğundan geriye dönük sınav soruları yada yardımcı kitaplara dair hiç bir veri yok doğal olarak.Yardımcı kitap yada cd seti alan kimse var mı? bilgilendirir misiniz.