Açıköğretim yardım ?

Perseus

Yeni Üye
Ben daha ilk defa kayıt yapacagım aöf e hangi bölüm konusunda aklım karışık sayısalım çok iyi degil ayrıca derslere baktıgımda 3.senede hep yabancı dil dersleri var ingilizceyi kolay geçerimde fransızca almanca çok düşündürüyor ne yapacagım konusunda bilgim yok aöf burolarını arıyorum acaba yalnış numaramı arıyorum süreklü meşgul çalıyor ya çok fazla arıyan var yada ben yalnış numara arıyorum ayrıca istedigim bölümleri ösym kılavuzunda arattım eskişehir anadolu üniversinde yazan tüm bölümler 2 senelikmi ?
Ben kodla tercihlerimi yaptım ilk sıraya maliye 2.sıraya kamu yonetımı 3.sıray iktisat 4.sıraya işletme yazdım.

Ayrıca tercih yaparken eskişehir anadolu üniversitesi ve istanbul üniversitesi arasında fark varmı ? her sene tahmini ne kadar harç ödemem gerekiyor ayrıca kayıt olayı nasıl oluyor üniversiteye bizzat gitmem felanmı gerekli yoksa istanbuldayım ben burdada kayıt yapabiliriymim.

Ayrıca askerde kalmak ıcın en iyi bölüm hangisi

Hepinize çok teşekkür ederim son gün 18 temmuz 2 gün içinde tercihlerde deişim yapablırım.
ilk sıraya maliye yazdım ama sanırsam 3.sınıfta tüm bölümlerde yabancı dil var yabancı dil dersleri zormu bilenler yardımcı olursa çok memnun olurum

asah

GOLD Üye
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı
3 dıl gormıyeceksın sadece aof kayıt olurken tercıh ettıgın dılı goruyorsun

ksk_prens

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
3 dilden sadece birini görüceksin ing seçicen sadece onu bilıyorsan

yyildirayy

Yeni Üye
Harç ortalama 450-500 TL arası (Her iki dönemin toplamı)
Harç olarak istanbul biraz daha fazla galiba dönemlik 370 yıllık 740 TL
Kayıt yaptırmak için YGS sınavından herhangi bir notunun 140 olması gerekiyor
Ayrıntıları aşağıdaki adresten bulabilirsin

https://ogrenci.anadolu.edu.tr/

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729